beyhan622 merhabalar kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım tam anlamıyla koyu çizgiyi göremedim bugün iki kez yaptım sanki t çizgisi silikleşmeye başlamış gibi geldi dün akşamı değerlendirmiştik. sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz?
Fulyannannesi beyhan622 ilk hamileliğimden önce bende ovülasyon testi kullandım ama pik göremedim hiç, biz yinede gün aşırı ilişkiye girdik ve hamile kaldım. Demek ki o ay ovülasyon olmuş ama testte çıkmamış. Hangi marka kullandınız siz?
beyhan622 tuba-berfin 23 ocakta başladım, bugün yaptığım testte iyice silikleşti. bu ne demek acaba kötü bi şey mi? pik olacak mı sizce daha sonradan?
Silayuksel Pik olmamış daha bende aynı dertten muzdaribim bir de günde 1 defa yapsanız olur mesela ben kendimi 12 diye ayarladım her gün 12 de yapıyorum ancak daha pik göremedim 🥹
beyhan622 Silayuksel ne zamandan beri deniyorsunuz? benim bugün yaptığım testte komple gitti t çizgisi acaba bir problem mi var diye düşünmeye başladım🥺
tuba-berfin beyhan622 olur bekleyin acele etmeyin hem daha 7-8 gündür deniyosunuz benim 18.gün pik oldu
birdilektut15 Fulyannannesi ya ayıp ama bir şey sorcam ilişkiden sonra yumurtlama akıntısına benzer akıntı oluyor muydu sizde de bende akıntı oldu ama ilişkiden mi yoksa yumurtlamamı anlayamadım iki gündür
beyhan622 Fulyannannesi laboquick kullanıyorum. Açıkcası bütün yumurtlama belirtilerim de var. Takvime göre 30 ocak pik günümdğ zaten ama öyle olmadı. Biraz kafam karıştı ve üzüldüm açıkcası
Fulyannannesi birdilektut15 evet akıntı oluyordu ama bende anlayamadım ilişkiden mi yoksa yumurtlama olduğundan mı bilemedim
birdilektut15 Fulyannannesi ben femera kullanıyorum canım geçen ayda kullanmıştım yumurtalarım hiç büyümemişti o yüzden akıntı görünce umutlanıyorum🥹