afra119- Canlar nasılsıniz nasıl gidiyor, valla benim çok eksiğim var, bu ay içinde tamamlamak istiyorum, biberon ve emziği hangi marka aldınız?
seyma0661 afra119- bizimde son 45 gün. Bebeğin tüm eksikleri tamam kendime sadece pijama vs bakıcam. Biberon lansinoh aldım emzik de Philips avent en çok tercih edilen markalar bunlardı
afra119- seyma0661 ilk bebeğimde bende lansinoh kullandım ama plastik olduğu için çabuk sönüyor şişe, bide ucunu sık değiştirmen gerekiyor ucu da çabuk gevsiyor, bu sefer cam almak istiyorum bakalım
Baby_B afra119- 49☺️ Biz tamamladik her seyi cok sukur Emzik philips avent ultra air Biberon lansinoh aldim
birkizanneesi afra119- 27. Haftada bitti alışverişlerim 29. Haftada yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantası hazırlama bitti çok şükür. Chicco biberon seti aldım. Hayret kaliteli güzel anne memesine yakın reflü gaz önleyici meme başlığı. Son 64 kızımı kucağıma almaya 🤲🌼😊
seyma0661 afra119- bende plastik aldım 2 boy uçların biri s biri m numara. İnsallah bizleri emerler de hiç gerek kalmaz kullanmaya 🥹