Smiley87 sendekimsinnn hiç öyle olmadı aslında . İkisinde de aylarca olmadı.Kafama takmadığım ay oldu ikisinde de .
bereninannesi__ sendekimsinnn adet bittikten 1 gün sonra olmuştu. Bir kez deneyelim dedik sonrası korunduk o denemede hamile kalmışım 🫢
sendekimsinnn Tuntun44 tamamen Allaha kalmış bişey ya bu gerçekten ne nasibinde varsa o oluyo hepsi birer sebep işte
sendekimsinnn Smiley87 gerçektenmi stres çok etkiliyor ya benim oğlumda ilk aydan hamile kaldım 2 . De de spirali çıkardıktan hemen sonra hamile kaldım ama düşük oldu bu düşükten sonrada çok kafaya taktım ovulasyon fln yapıyorum sürekli o yüzden olmuyo galiba
Smiley87 sendekimsinnn evet ben bir düşük yaşadım ondan sonra çok stres yaptım 9 ay olmadı. Stres aşırı etkiliyor
sendekimsinnn Smiley87 gerçektenmi baya uzun sürmüş ya bnde stresten uzak durmay çalışıyorum artık ya
Feslegenci sendekimsinnn yumurtlama dan bir gün önce yumurtlama gününde birliktelik oldu şuan kızım olacak bende bu tez tutmadı 🤷🏻♀️😄
Ervahayal sendekimsinnn tam yumurtlama günü değilde çatlama günü değerlendir ben öyle duymuştum erkek sperm hızlı olduğu için çatlama günü önemli denilıyor ovulasyon takıpı yap uygulamalar güvenme
sendekimsinnn Ervahayal benim bi oğlum var zaten bu ay en son yumurtlama günü değerlendirdim çatlama günü olmadı ama hamile değilim galiba 2 gün önce test yaptım çıkmadı bat 3-4 şubat bakalım
sendekimsinnn Ervahayal ama illa kız veya erkek olsun diye düşünmüyorum yani tabi gönül ister bide kısım olsun ama benim için en güzeli ne olacaksa o olsun