sendekimsinnn Kızlar yumurtlama ve çatlama günü hamile kalınca erkek daha öncesinden olan ilişkiden hamile kalınca kız olur diyolar bu doğrumu gerçekten
iremnur_17 sendekimsinnn yumurtlama çatlama günü ilişki olmuştu oğlum oldu gerçek mi bilmiyorum ama 🤣
sendekimsinnn Mrvsmt2502 onada şöyle diyolar ovulasyon gününden önceleride ilişki oluyor ya sprem 5-6 gün canlı kalıyomuş o canlı kalanlar kız oluyonuş genelde öyle bişeydi galiba 😅
busyet2002 Ben oğluma yumurtlama günü ilişkiyle hamile kaldım bu araştırmayı sonra görmüştüm bu gebeliğimde de yumurtlamadan 1 gün önceki ilişkiden hamile kaldım şuan 14 haftalık doktorumuz 12 haftalıkken erkek dedi çok inanmamak lazım bence
sendekimsinnn busyet2002 ilk oğlunuza kaç ayda hamile kaldınız acaba bende bu ay ovulasyon günü ve öncesinde değerlendirdim ama çatlamada değerlendiremedim test yaptım çıkmadı daha bat 3-4 şubat
Mrvsmt2502 sendekimsinnn ben inanmıyorum ya cinsiyeti erkek belirler sonuçta etkiliyorsada çok çok azdır yani 😃
busyet2002 sendekimsinnn çok şükür 2 gebeliğimde de istediğim ay hamile kaldım korunmak için hiç ilaç kullanmadım ister istemez de hamile kaldım oğlumu adetime 3 gün kala 72 ile bu bebeğimi de 7 gün kala 8.9 ile öğrendim
sendekimsinnn Mrvsmt2502 valla o kadar çok şey gördümki bununla ilgili inanıyorum artık nerdeyse ama tabi rabbim neyi nasşp ederse o olur herşey onun elinde
Emlhh minkmom_25 yumurtlama günü mü yani pik olduğunda mı denediniz yoksa catlama olunca yani ikinci çizgi silinmeye başlayınca mı denediniz acaba
dygsss Adetim bitti tekrar adet olana kadar 2 güne bir ilişki oldu adet döngüm 28-29 gün adete 6 gün kala hamile olduğumu öğrendim cinsiyetimiz erkek şimdi ne oluyon yumurtlama döneminde mi kaldım öncemi 🤣