tuba-berfin H-a-t-i-c-e ben inositol,magnezyum,omega 3 , çinko, c ve d vitamini bir de folik asit kullandığım ay hamile kaldım özellikle inositol öneririm. Folik asit tek basına yeterli degil aylardır tek kullanıyordum
Fdmhkndrn H-a-t-i-c-e onu bilmiyorum ama ayak altına kına yakmanın bir çok hastalığına iyi geldiğini duymuştum. Dolunayda (daha etkili olurmuş ) şifa niyetine yaktım bende psoc vardı dr lar çocuk zor olur vs demişlerdi. Ben pcos için yakmıştım şifa olsun diye çocuğu da akışına bırakmışım artık. Siz deyince baktım gebelikten 1 ay önce yakmışım. Bununla ilgisi var mıdır yoksa akışa bıraktığım için midir bilmiyorum. Bi kaç ta bitkisel ilaç da kullanıp bırakmıştım hangisi etki etti bilemem ama üstüne çok düşünce hiçbir şey olmuyor bu hayatta. Rabbim isteyen herkese en hayırlısından ve en kısa zamanda nasip etsin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :). Bence kınayı deneyin derim başka şeylere de şifa olur. Ben tekrar yakmayı düşünüyorum:)
H-a-t-i-c-e Fdmhkndrn denedim yaktım bakalım Allah şifasını versin rahmi ısıttığı söyleniyor bilemiyorum zararı olmayan her şeyi deniyoruz bakalım
H-a-t-i-c-e tuba-berfin folik asiti kullandığım markada saydığımız tüm vitaminleri barındırıyor innostol da söyle pco ut diye takviye kullanıyordum 4 aydır yeni bıraktım bi 10 gün sonra tekrar başlıcam inşallah doktor önerisi ile
zey-nep11 H-a-t-i-c-e al nıhalin bahcesinden hayıt macunu adet oldugunda başla yumurta gorene kdr ye sabah aksam ac karnına gor bak yumurtan nasl guclenıyor eltım ben arkadaşm onun kuzenı bu sekıl gebe kaldık tabıkı vesıle ama buna o şifayı veren Rabbım hc kınayla ugrasma. Hayıt kadın otu demek herseye ıyı gelıyor. Arastır bak al kuzum bn 1 yıl çocuk denedim olmadı hayıtı o ay denedm direk oldu nasip tabıkı ama yararı cok.
H-a-t-i-c-e zey-nep11 denemekte fayda var araştırıp bakarım çok teşekkür ediyorum canım Allah bağışlasın bebişini 🌸
Melisafurkann zey-nep11 canım yumurtlama görünce bırakılıyor mu yani bende kullanmak istiyorum şuan yumurtlama dönemindeyim
zey-nep11 Melisafurkann adetken baslıyorsun yumurta gorene kdr yıyosun snra bırakıyosun diğer adete kadar mola verıyosun kuzum.