Susenasu Merhabalar, anne yanı ancak çok büyük olmayan park beşik arıyoruz ancak karar veremedik kullanıp öneride bulunabilecek varsa çok sevinirim🥲
sehnazz000 Susenasu yoyko aldım kalitesini beğendim alt değiştirme aparatı falan olunca mantıklı geldi
highlighter1010 Diğer park yataklar 15 kg Maxi Cosi calao light ta karar kıldım 5-6 kg arası alt kademesinde fermuarlı da var üstten en aşağı koymak zor olacağı için Görüntüsü de diğerlerinden daha kibar bence
sehnazz000 Susenasu Yoyko Exclusive Comfort 8 İn 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Koyu Gri 70 X 110 Cm Bu ben önce başka marka kullandım beşiğin ayakları intihar etti her biri başka yere döndü bu daha sağlam
sehnazz000 sehnazz000 ikisini kıyaslayacak olursam diğeriyle aynı boyda olmasına rağmen bu daha küçük gözüküyor nedenini anlamadım ama baya fark var 70×110 olmasına rağmen
Susenasu sehnazz000 teşekkür ederim odamızda çok alan olmadığı için çok büyük olmasın diyorum ama aksine küçüklerde büyüklere göre çok pahalı🥲
sehnazz000 Susenasu bide bunları belirli bir yaşa kadar kullanabiliyorsun diğerinden olunca bir süre sonra mecbur tekrar alacaksın
Susenasu sehnazz000 odasına büyüyen karyola düşündük ama tabi odayı da hemen ayırmak mümkün olmayacaktır