Rapunzelll6333 Bir gebenin günlüğü kaset test yalancı pozitif verir mi yumurtlama gününden sonraki 16 günüm çok çok çok hafif silik var flaş tutunca baya belirgin
Slmcnmyeniben Rapunzelll6333 var gibi duruyor olmazsa hiç çizgi çıkmazdı bence inşallah vardır rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin🤲🥰
Meridaily Rapunzelll6333 kuzum testiaçınca arkasında bir plastık var flash tutunca o da çizgi yapıyor. Aynı senin görsel gibiydi benim de bu ay çok hafif de silik vardı. Adet oldum. Testi açıp bir daha bakar mısın kabından çıkarıp sadece stripe? Eğer hala belliyse pozitif olabilir.
Gulsenn-0 Rapunzelll6333 bende kullandım tam o çizginin altında bi şerit var onun gölgesi gözüküyor olabilir mi bende bu şekilde görüp umitlenmistim meger seritin gölgesiymis. İçini açıp o şekilde de bakın bence
poncikveannesii Rapunzelll6333 o zaman vardır gebelik zaten olöasaydı çatlamnın 14.günü adet gelirdi daha çok yeni inşallah sağlıkla kucağnza alırsınız
Rapunzelll6333 Slmcnmyeniben amin amin Allah razı olsunnnn umarım vardır ya üzülmek istemiyorum bu ayyyy
Leydii Rapunzelll6333 daha var diye boyle 3 4 gün sonra daha kesinlesir var bence hayirli olsun🌸🌸💕 biliyorum bu anin duygusunu
Rapunzelll6333 Leydii dilerim Rabbimden 🥹 bişiy diyimmi 3 defa gebe kaldım sadece gebeliğimde testte çıkardı hiç yanıltıcı pozitif görmedim 🥹🥹🥹🥹
Rapunzelll6333 Edanursoylu 🥹🥹🥹inşallah ya bende çok umutlanmak istemiyorum kismetime bugünde cumaya pazartesiye kaldı artık
Leydii Rapunzelll6333 Rabbim en güzelini nasip etsin InşAllah, sabrla bekleyib her defa umutlanib yapiyorsun inşallah bu defa Allah sevindirir