Yarenn24 Kızlar bu iki aynı şey mi acaba ? Bebişin doğum kanalına girmesiyle doğum pozisyonunu alması aynı mı ?
Berooo123 Yarenn24 hayır pozisyon denilen kafasının asagıya donmuş olması,, ama kanala girmesi rahime düşmesi benim bebek donmuş ama doktor dedi kanala girmemeiş ne zaman girer dedim doktorum belli olmaz doğumda bile kanala giren var dedi
Yarenn24 Berooo123 benim doktorum da bebeğin başı baya aşağı inmiş dedi ama doğum kanalında mı demek istedi anlamadım bende
mahirsmom Yarenn24 bana da üç gün önce başı iyice yerleşmiş dedi kanala mı dedim evet dedi ağrım sızım yok ama bir saattir biraz kasıldı adet ağrısı gibi hafif ağrı oldu geçti sık toplanmaya başladı sağ tarafta korktum ondan mı adet ağrısı gibi ağrı oldu bilemedim 38 haftalık tam sizde de doğum korkusu var mı 🥹
Yarenn24 mahirsmom yarın 39 haftalık oluyorum , doğum korkusu yok canım normal doğuracağım Allahın izniyle gelsin istiyorum artık nişan yok suyum da gelmedi ama sancılarım kasılmalarım oluyor 🥹
mahirsmom Yarenn24 sağlıcakla gelsin inşallah ilk gebelik mi benim ilk ondan bi ilk kez bu kadar kasılınca çok gerildim inşallah normal doğurabilirim son anda korkarsam yapamazsam diye çok korkmaya başladım