Dilay0108_ 13+2 deyim karnım sabah kalktığımda dümdüz akşamları yemekten sonra biraz çıkıyor normal mi sizin kaçıncı haftalarda karnınız çıkmaya başladı 🥰
Sedann Dilay0108_ ikinci hamileliğim olduğundan mı gören karnın çok büyük diyor bana bende 13 haftalık ama karnım baya çıktı
yagmurcoskun Dilay0108_ 16. Haftada birdenbire göbüş çıktı 🫢🥹 şimdi 21 olduk hamile olduğum anlaşılıyor
ibcmom Dilay0108_ 23. haftada bi gece yattım normaldi sabah kalktığımda göbeğim baya belliydi. suan 24 kıyafetten bile belli oluyor birden bire cıktı 😂
Anneoluyorumhello Dilay0108_ 2. Gebeliğim 12+2 Karnım hiç yok hala ilk gebeliğimdede 20 haftalıkta belli olmaya başlamıştı vücut yapısıyla alakalı heralde biraz 🫠
Dilay0108_ Sedann benim sabahları karnım dümdüz ilk hamileliğim akşamları şişiyo yine biraz bebek gelişmiyo büyümüyo falan diyorum heralde 🫠
Nys1600 Dilay0108_ benim de öyleydi o haftalar tam anlamıyla 15.haftada çıktı ama dışarıdan belli olmuyordu duşta ben görüyordum dışarıdan belli olmaya 19-20.haftalarda başladı
sehnazz000 Dilay0108_ ilk gebeliğimde 6.aya kadar hamile gibi değildim bu 2. 8.haftada göbeğim çıkmaya başladı şuan 4 aylık hamileyim beni görsen 6 aylık sanarsın 😁 sağlık ocağındaki hemşirede 2.bebeklerde karın daha erken çıkıyor dedi
Dilay0108_ sehnazz000 benim ilk gebeliğim bünyeden bünyeye değişiyor heralde normal karnım var hiç hamile gibi değilim 😂