Glr95 Busra333 dün bende aynı şeyi yaşadım bol su için dondurma yiyin biraz da elinizle uyarın ufak tefekte olsa hareket edecektir inşallah bana arkadaşım bol su iç dedi içtim karnımı suyla şişirdim hatta sıkıştım bile ama bebeğimi hareketlendirdi gerçekten
Busra333 Glr95 Çok şükür az önce hareket etti ben de aynı şekilde iki su içtim sonra havuç suyu içtim sol tarafına ozan demişti yorum yapan arkadaşlar sağ olsunlar soluma uzandım hareket etmeye başladı o hareket edene kadar canımdan can gitti😞
Aslaninannesi_ Busra333 canım sakın bir daha flashı açıp karnına koyma 26.haftdan sonra çocuğun gözleri açık ve çok hassas yani bunu birde öneriyorlar anlamış değilim
Rbya Busra333 Karnınıza telefonun fenerini tutun o zaman ışığa aşırı tepki veriyor bazen bende hareket etmeyince öyle yapıyorum hemen harekete geçiyor bizde 34 haftalığız 🌸🐣
Busra333 Girlmama Her özel hastanenin acilinde NST bağlanıyor mu nasıl oluyor acaba benimki çok şükür hareket etti gerek kalmadı da öyle bir durumda yani soruyorum
Pinarkorkmazer Aslaninannesi_ evet karna ışık tutmak doğru değil yapılması gereken bol su ve tatlı bir şeyler yiyip sessiz bir yerde telefon ve tv den uzak şekilde sol tarafa uzanmak
Aslaninannesi_ Pinarkorkmazer evet aynen böyle olması gerekiyor , yukarıda gördüm önermişler kadında ne yapsın o panikle yapmıştır
Busra333 Aslaninannesi_ Pinarkorkmazer Yaptım gerçekten ama zaten olmadı yani hareket etmedi sonra su içtim havuç suyu içtim ve çok şükür hareketlendi
Girlmama Busra333 direkt doğumhaneye çıkıyorsun bağlıyorlar ben doktorumu aradım nst çeksin ebe hanım dedi yarın sabahta kontrole çağırdı zaten 27. haftamda da gitmiştim erken doğum riskim var diye ücret de almadılar hiç benden
Pinarkorkmazer Busra333 evet canım böyle olur havuçta şeker vardır hareketlendirir bebeği doğru yapmışsın sola yatıp iki saat bekleyeceksin iki saatte on kere hareket etmesi lazım