Eda42_ Ahs34 Bu kaset testlerin yalancı pozitif verdiğini sanmıyorum hanı bir iki saat sonra kuruma çizgisi belki olur ama hemen çıkmış belli silik çizgi en iyisi kan vermek yarın özele gidip kan ver inşallah pozitif sonuçlar alırsın
Ogut1996 Ahs34 üzmek istemem ama freely gebelik testi bunlar 3 tane yaptım hep pozitif çıktı kan verdim negatif:( siz de kan verin yada gününüzü bekleyin güvenim kalmadı testlere hep hayal kırıklığı hep bir de artımed testi çok pozitif çıkarıyor 🥲 https://www.hizliresim.com/4xymb9b
Nursotu Ahs34 maalesef bendede yalanci pozitif çıktı en iyisi kan vermek gerçekten 🙁 umarım vardır ama 🤲
Nuriay Ahs34 ah benimde adet tarihim buhun du ama 28 zi adet gibi bisey oldu iki gun tak diye kesti. bende adet oldum diye dogum kontrol a baslamiştim bu sbah yaptim iki üç dakikaya çikti boyle
Ahs34 Eda42_ son günüm bugündü belirtilerim adete benzer var pazartesiye kdr bekliyim en iyisi çünkü adetim geçmez normalde
Eda42_ Ahs34 En iyisi öyle şimdi arkadaşın baktım daa baya aynı sızın gibi çıkmış artık ne kadar çoğaldı yalancı pozitif sonuçlar inşallah pazartesi günü kan tahlili pozitif çıkar
Ogut1996 Ahs34 aynen kan verin gebelik önce kana geçiyor çünkü her türlü çıkar varsa hayırlı haber alırsınız inşallah 🙏🏻