ZeynepDK Zeynep1509 ben gelişim hastanesi doktor Sinan Erdoğan a gidiyorum ikinci gebeliğim ilk gebelik takip ve dogumumda aynı doktorum çok memnunum tavsiye ederim ilgili ve bilgili doktorumuz
___Ebruli___ Zeynep1509 merkez de misiniz bende Erzin’de yaşıyorum emre Yavuz a gidiyorum cok ilgili ve alakalı Allah razı olsun ondan ❤️
Snksnsns Zeynep1509 Bende Mozaik hastanesine gidiyorum Vahap döşe ama emin değilim daha bide reyhanlıda amerikan hastanesine cihan beye gitcem Bi kaç kişiden duydum
Drusnm2 Zeynep1509 mozaik hastanesi ilkay Ödemiş Bi de haydar Mısırlıoğlu vardı ama gitmiş sanırım bulamıyorum eğer haydar beyi bulursanız gözünüz kapalı gidin muhteşem bir doktor
Zeynep1509 ___Ebruli___ bende Dörtyol Ocaklida oturuyorum doppler e gideceğim fiyat uygun olsun istiyorum
Ebru1234 Zeynep1509 bende numune evler de oturuyorum ben Osmaniye yeni hayatta Erçin beye gidiyorum. 2. Hamileliğim en iyi bulduğum ilgili her şeyi anlatan o doktor. Fiyatta diğerlerine nazaran uygun 1000 lira muayene ücreti