Hasret18ayaz Kızlar beni bilen biliyor dün 17 haftalıkken suyum geldi ve dün sabahtan beri afedersiniz büyük tuvalete çıkamıyorum doktorlar ikinirsan bebekte çıkabilir diyor ne yapmalıyım lütfen yardım
Bebekmert Hasret18ayaz kayısı yiyin kayısı hoşafı yapıp için yada acile gidin orda gerekli sıvılaştırıcı ilaç verirler bebeğe etki etmeyecek
busyet2002 Hasret18ayaz kivi baya iyi bağırsak çalıştırıyor deneyin isterseniz 2 tane yerseniz kesin faydasını görürsünüz
Mrvglkrs keyfimin-kahyasi-misin doktorum lavman doğumu tetikler dedi bende de kabızlık sorunu var sonlara yaklaştım erken doğum tehdıdım var ve cok zorlandım, ondan sormuştum
Zeyneppp16 Hasret18ayaz bana endol fitil yapmişlardı ishal olmam için ıkınmayım diye sende söyleyebilirsin suyu geldiği için rahim ağzın ıkınma ile açılabilir diye diyorlar muhtemelen
Zeyneppp16 Hasret18ayaz bu arada eğer kesenizde bir hasar yoksa taze sıkılmış havuç suyu için Amniyon sıvısını arttırmaya yardımcı oluyor
dygsss Niye çıkıyomuş ki bebek canım suyun gelmiyor muydu açılman mı var ki 😢 sağ salim sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini
Hasret18ayaz Zeyneppp16 hasar var ne yazikki ama dün gelen suyum kesildi artık gelmiyor ya kese üstten delindi yada kendi kendini onardı
Hasret18ayaz dygsss şuan suyum gelmeyi kesti bebeğimin suyuda varama ne kadar dayanır bilmiyorum doktorlar sonlandirma teklifinde bulundu ama kıyamadım bekliyorum en azından 23 haftaları falan görürsek belki yaşar umuduyla
keyfimin-kahyasi-misin Mrvglkrs yok ya doktor önermişti yinede yanlış bişey soylemiyim ama rahat yaparsın ikinmadan bebegini etkilemez. Demişti
Arblg Hasret18ayaz bol su bol havuç suyu için ve devecı armudu yiyin. Bı arkadaşımız bu sekılde tamamen suyu bıttıgı halde 5 hafta doğumu gecıktırdı ve bebek çok sağlıklı
Nuranca Hasret18ayaz benimde erken doğum riskim var kabız olduğumda çok korkuyorum bişi olcak diye kuru kayısı yiyip + sıcak su içiyorum sabahları yumuşatıyor baya inşallah işe yarar