Sbrn78 Meridaily amin canm bunları hiç düsünme strest cok şey kaybetlrlyor bu surecte yap kekini demle cayını🩷🩵 ne gelirse allahtan her şey vaktine esirdir kalbimize bu hasreti koyan allah kucagımıza verecektir
Meridaily Sbrn78 ne güzel yazmışsın, çok doğru diyorsun canım 🥹 stres herşeyi etkiliyor gerçekten. Amiin amin inşallah canım benim, Rabbim geciktirmeden güzelleştirsin, annelik duygularını biz de yaşayalım inşallah🥹🤲🏻❤️
Akseec Tsh yuksek canim gebelik dusunenlerde 2 küsür olmalı gebelige engel buyuk ihtimal ilac baslar 25mg bir de prolaktin yuksek onun icinde ilac verecektir
Meridaily Akseec amh için arkadaşlar normal yaşına göre dedi ama o beni korkutmuştu kuzum referans aralığı 7.5 ya en yüksek. Tsh için ilaç kullanıyorum ama sanırım yetersiz hala 😔
Akseec Meridaily evet dusuk ama 0’larda da degil yani hamile kalamazsin denemez canım bence abartilacak bi dusukluk yok sadece stres yapma amh ı çabuk düşürüyor. Bence korkulacak dusuklukte degil🌸
Meridaily Akseec inşallah geç kalmamışımdır canım, ah nasıl stresliyim görsen😔 o stresi bir atabilsem, belki hersey daha güzel ilerleyecek ama 🥺🤲🏻
Akseec Meridaily bende cok kafaya takiyordum bu ay o kadar bosverdim ki hic ovulasyon bile yapmadim sadece soğan kürü ve çörekotu kürü yaptim negatif olacak dusuncesiyle bekliyorum gercekten insanin stresi bile bıkıyor bi sure sonra
Meridaily Akseec evet ben de aynıyım, neden olmadı ya da olmayacak mı nasıl olacak, bugünden sonra da hormonlar kurcalar durur aklımı🤦🏻♀️ şu stresi bir atabilsek kenara. Ne zaman bat kuzum, belki güzel ilerleyecek olumsuz düşünme 🤲🏻
Akseec Meridaily insallah olur canim kafaya takinca degismiyo inan ben cok yaptim o hatayi rahat birak kendini🙏🏻 benim bat 12 şubat canim ovulasyon yapmadim ama her ay akintimdan anliyorum 25 de catlama oldu bekliyorum insallah olur ama ben olmayacağını düşünüyorum cunku alistim.
sehnazz000 Meridaily 27 yaşında 1.02 amh onuda ölçtüreli baya oldu hamile kaldım hemde tedavisiz o yüzden onu çok sorun etmeyin
Meridaily sehnazz000 yaaa çok sevindim adınıza sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi 😍❤️ inanın saatlerdir o kadar moralim bozuk ki belirtilen referansta en düşük değere yakın ya çok kafaya takmıştım 😔 inşallah bana da nasip olur hamile kalmak, sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak😔🤲🏻
Meridaily Akseec inşallah olur canım ya güzel haberlerini alırız inşallah 😍🤲🏻 sen umudunu yitirme bak daha adete de var. Ben inanıyorum Rabbim bize de nasip edecek inşallah 🤲🏻
sehnazz000 Meridaily amin inşallah 🙏🏼 hayırlısı olsun çok kafaya takmayın çok düşünüp stres olunca gerçekten olmuyor Yaşınıza göre amh iyi 0.2 0.3 0.5 ile hamile kalan bir sürü insan var çünkü Umarım tez vakitte olur 🌸🙏🏼
Meridaily sehnazz000 çok şükür çok çok teşekkür ederim yorumunuz için❤️ evet doğru diyorsunuz saatlerdir araştırıyorum🤦🏻♀️ Rabbim inşallah nasip eder🤲🏻❤️😍🥹
Guzelgunlerrr Meridaily ya kuzum benim inşallah her şey güzel olacak stres yapma bu süreçte ne kadar yapma desemde elde değil biliyorum ama değerleri beslenme ve stres çok etkiliyor vardır her şeyde bir hayır demekten başka birşey gelmiyor elden😕
Meridaily Guzelgunlerrr evet kuzum ya hayırlısı inşallah🤲🏻 doktorum olumlu konuştu bakalım prolaktin için de ilaca başladık 🥹🤲🏻