Melissayda Kızlar giden var mı bu hastaneye ikinci doğumumu yapıcam ama Melike Kaya Güler ayrılıyormuş kimi seçeceksiniz?
petronix Melissayda Bilgim yok üstte kalsın İlk gebeliğimde 2021 yılında bi kaç defa muayeneye gittim Melike hanıma çok ilgili doktordu gerçekten.
GirlandBoy_Mom Melissayda aynıyım canım kızım hastaydı bu 2 gündür onun başındaydım kendi hastalığımı unuttum
GirlandBoy_Mom Melissayda iyi canım çok şükür sersem sadece ayakta pek duramıyor ateşi kusması vardı bitti şükür
Melissayda @petronix ay evet ya 20 haftalık oldum başından beri onunlayım ne olacak bilemiyorum birini seçmek zorundayım teşekkür ederim ☺️🌸
Melissayda @GirlandBoy_Mom iyi canım sevindim minicikler hastalıkta olunca iyice köyü oluyorlar bol sarımsaklı tarhana yap miiiss gibi şifa olsun kuzuya
GirlandBoy_Mom Melissayda yaptım canım az önce yoğurt çorbası verdim bende iyi olsam tamamdır ama bu hastalık tekrarlıyor hep😮💨
Melissayda @GirlandBoy_Mom siz kötü yakalanmışsınız canım haftalardır devam ediyor inşallah hemen toparlarsınız