deletedmom43191 Bahar0101 her gebelikte yapılmalı istersen 1 olsun istersen 5 inci gebelik olsun her gebelikte yapılır
Eylulasyamom Bahar0101 doğuma kadar yapılmadı ilk gebelikte kızım babasının kan grubunu aldığı için doğumdan sonra oldum ıgnemi suan 2 ye hamıleyım 28 haftada doktorumun yonledırmesı nasıl olacak bilmiyorum
Desdem49 Bahar0101 ilk gebelikte doğum sonra yaptı hastane ama nu ikinci be üçüncü gebeliğimde 28 haftalıkken yaptım siz yinede dokturunuza sorun
Bahar0101 deletedmom43191 deletedmom43191 teşekkür ederim kendim için sormadım canım benimde ilk gebelikte vuruldu arkadaşın doktoru gerek duymamis ondan burda da sorma gereği duyduk benim ikinci gebelik şuan haftam gelince yine yaptıracam
Vildix Eylulasyamom bebeğinizde satılık oldu mu? Ben de babasının kan grubunu alırsa sarılık ihtimalinden çekiniyorum
Bahar0101 Eylulasyamom Eylulasyamom teşekkür ederim kendim için sormadım canım benimde ilk gebelikte vuruldu arkadaşın doktoru gerek duymamis ondan burda da sorma gereği duyduk benim ikinci gebelik şuan haftam gelince yine yaptıracam
Bahar0101 Desdem49 teşekkür ederim kendim için sormadım canım benimde ilk gebelikte vuruldu arkadaşın doktoru gerek duymamis ondan burda da sorma gereği duyduk benim ikinci gebelik şuan haftam gelince yine yaptıracam
Bahar0101 yeni_anne2 teşekkür ederim kendim için sormadım canım benimde ilk gebelikte vuruldu arkadaşın doktoru gerek duymamis ondan burda da sorma gereği duyduk benim ikinci gebelik şuan haftam gelince yine yaptıracam
yeni_anne2 Bahar0101 benim doktorum daha 12 hafta da sürekli kanaman olursa mutlaka git vurdur diyordu her muanede nasıl vurulmasıns gerek yok denmiş ben 28 hafta da vuruldum