Selimunl Yagmur0256 benimde çatım dar, 3 sene evvel 37. Haftamda normal kontrolüme doktoruma gittim ntsye girdim sancılarım çıktı doktorum geldi muane etti çatın dar yoksa bu sancılarla şuracıkta doğururdun dedi ve sezeryana hazırlattı beni 🥰
Yagmur0256 Esramin26 Sancı esnasında kimilerde açılma olabiliyomuş canım. Doktorum sancını bekle istersen açılma olabilir dedi. Ondan merak ettim
Esramin26 Yagmur0256 şimdi tatlım branşım değil ama çatısı dar demek normalden daha yakın olan iki kemik demek kemik yakın olduğu için de çocuk geçemiyor açılma olur denilen ise rahminin yumuşaması ve esnemesi dir
Gulsen1989 23+5 deyim bana da çatım dar diyecekmis gibi hissediyorum ilişki sırasında bile zorlanıyorum ama açılmam olursa normal doğum yapmak istiyorum bakalım ne çıkacak bahtimiza
Umutlu2272 Selimunl Çatı darlığı ile cinsel ilişkide zorlanma arasında bir bağlantı var mıdır acaba. Bende ilişkide zorlandığım için çatım dar diye düşünüyorum
Selimunl Annem sizde yada bebeğinizde bir sıkıntı yoksa ve çatınız dar ise 38 haftayı bekşiyo çoğu doktor
Selimunl Umutlu2272 sanmıyorum ben hiç cinsel ilişkide sıkıntı yaşamadım yapısal bişey sanırım bu. Annem ve en büyğk ablam çatır çatır normal doğum yapmışlar. Ben ve küçük ablam çatı darlığı yüzünden sezeryan olduk🤷♀️