Mavikelebek3434 kızım 3 buçuk yaşında o da kardeşim olsun bebeğim olsun diyordu. Biz düşünmeye başladığımızda sohbet ederken söylüyorduk senin de kardeşin olunca annenin karnında büyüyecek diye anlatıyorduk. İlk keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafını ona vermiştik bu karnımın fotoğrafı ilerleyen zamanlarda içinde bebek olacak diye anlatmıştık. 3. Aydan sonra cinsiyeti belli olunca bebeğin göründüğü ultrason fotoğrafını gösterdik ve içinde artık kardeşi olacağını söyledik. Çok güzel neşeli karşıladı. Daha sonraları benim çok kusmam ve beslenememekten hastanede yatmamdan dolayı kızımla çok ilgilenemedim agresfleşti durumumdan kardeşini sorumlu tuttu. 24. Haftadn sonra toparlamaya başladım ve onunla daha çok vakit geçirmeye başlayınca daha ılımlı olmaya başladı. Tabi ilk zamanlardaki neşesi yok kardeş haberine karşı 🤣 kardeşine yapılan emzik biberon alışverişlerini gördükçe kıskançlık belirtileri gösteriyor bazen onunla atlamalı zıplamalı oynayamayınca ya da istediği gibi karnıma yatamadığında üzülüyor ağlıyor ama genel olarak kardeşim bebeğim sevgi sözcükleri kuruyor☺️ durum bizde böyle doğuma az kaldı ama sırf kızıma karşı sorumluluğumdan keşke durabildiği kadar dursa içerde diye aklımdan geçirmiyor değilim 🤣