Mavikelebek3434 benim de kızım 6 yaşındaydı hamile olduğumu öğrendiğimde benim kızımda kardeş istiyordu ama kız istemiyordu benim eşyalarımı almasın erkek olsun ben arabalarla oynatırım diye. Bir akşam evde ikimiz sarıldık çizgi film izliyorduk dedim kardeşin olmasını çok mu istiyorsun evet dedi bende kardeşin karnımda yakında kardeşine kavuşacağız. Gözleri doldu mutluluktan 🥹 doktora birlikte cinsiyet öğrenmeye gittik hep erkek dedi doktor kız diyince bozuldu biraz ama sonra topladık ikinizin odası olacak pembe pembe birlikte ileride gezmeye gidebileceksinz büyüdüğünde hüznünü ya da mutluluğunu kız kardeşine rahatca anlatabilirsin vs vs ☺️ şuan kızım doğdu ağlayınca arada kızıyor ama kimseye laf bile söyletmiyor kardeşini aşırı koruyor. Her çocuk farklıdır çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz ona göre konuşma tarzı seçebilirsiniz.
Burada şey duydum hediye alıp bunu kardeşin gönderdi yakında kendisi de gelecek vs diyeni ama benim kızım 6 yaşında olduğu için yalan olduğunu anlayacaktı bu yüzden daha küçük çocuklar için yapılabileceğini düşündüm.