Merhaba kızlar , 27 ocakta planlanan doğumum için hastaneye yapışım yapıldı , ben kendimi o güne çok hazırladığım için çok sakin ve rahattım , ameliyathaneye girdiğim de anestezi doktoru spinal anestezimi yapmak için beni hazırladı , spinali yaptıktan sonra 1 dakika içinde falan uyuşma oluyor zaten , 5 dakika içinde oğlumu çıkardılar zaten bu sürec çok çabuk ilerliyor bebek geliyor diye haber veriyolar , oğlumu yanağıma yasladıklarında benim için orada herşey durmuştu zaten çok güzel çok farklı bir duygu 🥲 sonra oğluşu hazırlamak için alıyolar , benimde o sıra dikiş işlemlerim yapıldı , tabi bu süre de bebeği sizden önce aileye götürmek için dışarı çıkartıyorlar , benimde işlemlerim bittikten sonra bekleme yerinde bı 10 dakika kadar bekletmek istediler kendime gelmek için ama zaten benim sürecim çok güzel ve çok sakin gectigi için beklemek istemediğimi dile getirerek direkt odama geçtim , toplamda 45 dakika falan sürdü herşey zaten yanı başımda saat vardı oradan bakıyordum sürekli , odaya geçtiğimde ise karna bastırma olayı falan anestezi süresinde yapıldığı için hiç birşey hissetmedim , ilk yürüyüş olayı ise korktuğum kadar değilmiş gayet güzel yürüdüm hatta 3-4 kere karidoru gittim geldim , dediğim gibi sürece alıştırmak insanı rahatlatıyor bunların olacağını ilk başta zaten biliyordum, şuan ise evdeyim oğlum yanımda uyuyor , dikiş yerlerim sadece merdiven inip çıkarken acıyor başka bır acı yok çok şükür, Allahım herkese kolay doğum nasip etsin 🤲🫶