minkmom_25 Kızlar bu iki ilaçta da folik asit var biri demir ilacı diğeri multivitamin ama bir sıkıntı olur mu acaba ?
Busra333 minkmom_25 zannetmiyorum çünkü bu ikisini de bana doktorum yazdı bir sıkıntı olacak olsa yazmazdı ikinci hamileliğim yine aynı doktorum güveniyorum
Zynp5338 İçindeki folik asit dozlarina bakın fazla folik asit almanız da iyi gelmeyebilir. Herşeyin fazlası bedene zarardır
minkmom_25 Zynp5338 Baktım biri 0.35 mg yani 350 mcg diğeri 400 mcg. Baktım böyle kullanan çok varda. Aile hekimi yazdı haftaya kendi doktoruma da sorayım
Hulu61 minkmom_25 Bana özeldeki kadın doğum doktorum yazdı Multivitamini 12. Haftadan itibaren kullanıyorum demir ilacını 19. Haftadan itibaren
minkmom_25 Hulu61 anladım teşekkür ederim. Folik asitsiz demir ilaçları da var karar veremedim doktora danışayım ben
Hulu61 minkmom_25 2 tane demir ilacı var piyasada çok bilenen hap şeklinde olan ikisinde de var. Olmayan bilmiyorum varsa doktorunuza danışın tabiki
minkmom_25 Busra333 aynı ilaçlar mı tamam teşekkürler o zaman kullanmaya başlayayım sorarım yine doktoea