Ozgekrdmn Merhaba bayanlar ✋🏻 27+6’dayız bugün oğlumla 😁 henüz bişeyler almadım yeni yeni alışverişe başlıyoruz 😊 kullanan var mı merak ettim katlanabilir bebek küveti gördüm , yer kaplamaması açısından , kolay saklayabilirim diye de mantıklı geldi açıkçası. fakat kullanışlı mı bilemedim kullanan , alan birileri vardır belki aramızda benimle paylaşırmısınız 🌸💞
Elifn Ozgekrdmn ben aldım henüz kullanmadım evim ufak ve diğer küvetler aşırı kaba o yüzden bunu tercih ettim canım katlanınca kapının arkasında bile rahatlıkla duruyor
Mucizem00 Ozgekrdmn https://www.instagram.com/minicobebekcocuk/p/Bg4BTHZDMbI/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gjzcpg6frzw8 Bak canım , bende senınle aynı fikirdeyim yer açisindan çok kullanışlı almadım ama bende bundan anmayı düşünüyorum
Sedalii Ozgekrdmn canım bende bu hafta aldım oğlum henuz doğmadı ama ben şimdiden memnun kaldım yani hiç yer kaplamıyo kağıt gibi su gideri bar baya kullanışlı bişey e bebekte civilde flan var ama ben eminönünde havuzluhandan aldım hem daha uygun fiyatı hemde daha kibar model olarak
Ozgekrdmn Elifn nereden aldın acaba bende almayı düşünüyorum görüntüsünden az çok fikir veriyordur nasıl sence 😊🙏🏻
Ozgekrdmn Sedalii bebek küvetinde en büyük takıntım yer . İnanki bu yüzden küvetlerden uzak duruyorum çok kabaca duruyor ve yer kaplıyor ee bide bi kaç ay kullanacağımı düşünürsem büyük problem 🤦♀️
Ozgekrdmn Sedalii boyutu normal modellere göre küçük mü peki. Ben bakınca sanki daha küçük gibi geldi de 🤔
Deletedmom541 Ozgekrdmn ondan bende almak istiyorum cok ama indirim bekliyorum uzun zamandir takip ediyorum ama hep zamlaniyor😁
Elifn Ozgekrdmn valla ben beğendim canım şuan kapının arkasında duruyor,geçen indirimde e bebekten almıştım biraz iç haznesi diğerlerine göre ufak ama zaten bir süre sonra anneyle yıkanmanın bebeğe daha güven verdiğini okumuştum☺️