Eda42_ Altin23 Ayy ne güzel çıkmış cumartesi günü kese görünür inşallah baya güzel çıkmış tekrar kan verme hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın amin amin 🤲🏻🤲🏻
Gulperi8 Altin23 bilmiyorum valla son adet gününüze göre hesaplıyorlar onu kadın doğuma randevu alabilirsiniz
SuEr_Tu1512 Altin23 Kendimmiş gibi mutlu olduummm🥲🥲🤩 Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Dualarında bana da yer ver🥺
Altin23 SuEr_Tu1512 amiiin teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹💖💞 biliyor musun her dua edişimde diyordum Allah’ım bana ve benim gibi isteyen her kadına ver diye hatta son kandilde ağlayarak dua etmiştim Allah’ım her isteyen kadına ver diye rabbim sana da en kısa zamanda tattırsın 🥹💖💖
Meltemanneolsun 4,5 haftalık falan diye tahmin ediyorum hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏼🙏🏼
Altin23 Zarifokur ayyy gerçekten Allah’tan başka mucize yok rabbim ne zaman nasip edeceğini biliyor 😍💞💖
poyrazmom_ Altin23 ayy maşallah kıpkırmızı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🐣🫶🏼
Berrakk39999 Altin23 maşallah nasıl mutlu olmuşsundur sağ salim kucagına almak da nasip olsun inşallah 🥰
Nuriay Altin23 wow gozumuz kirmizi gorsun coktandir boyle net kirmizi goremedik ya Hayirli olsun canim bende bu sabah yaptim boyle
TuseeemZ Ayyyy sizin adınıza o kadar mutlu oldum kiii sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağınıza almayı rabbim nasip etsinn ❤️❤️❤️ Bizede dua edinn bizde böyle güzel haberler alalım ❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹
Anneoluyorumm00 Altin23 hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah 🤲 eşin dışında kimseye söyleme şimdilik kalp atışını bide ilk üç ay çok önemli 😍
Nuriay Altin23 canim baska marka iki tane yaptim negatic cikti şaka gibi 😆😆 sinirim bozuldu yarin doktora gidicem