Nisannurr 2 yumurta olmuş 22-20 mm bugün iğne yapacam. Biraz fazla mı büyümüş ? Devlet hastanesine gittim ve hiç bir şey demedi doktor
Nisannurr orkidemm_ 22 plan fazla büyük geldi. Birde 9-10 mm ilk küçükler varmış. Pcosum o yüzden yumurta çokmuş
Nisannurr orkidemm_ doktor da rahim ve meme kanserini tetikler dedi.. bu ay son olur inşallah gebe olduğumu öğrenirim. Zaten olmazsa biraz ara verecem
orkidemm_ Nisannurr kanseri bilmem de üst üste fazla bu iyi değil basit görünse de hepsi yüklü hormon canım
Nisannurr Minikmucizemmm26 evet ama çağlayana kadar iyice büyüyecekler fazla büyük olmazlar mı canım özellikle 22 mm olan
Nisannurr orkidemm_ bilmiyorum valla doktor öyle dedi🤷♀️ tabiki hormonları vücudumuza yükleyip duruyoruz ama başka çaremizde yok ki
Minikmucizemmm26 Nisannurr zaten 36saat süresi var canım 36satte 4-5mm kadar büyümez Max. 1-2m büyür o da sıkıntı değil korkmayın
Nisannurr Minikmucizemmm26 ay inşallah güzel sonuçlar alırım ❤️ kendim denedim yapamadım az önce sağlık ocağına gittim yaptırdım