ozzbsb Bende 28+1 günlük çift yumurta kız ikizlerim olacak😍 Haftada dr kontrolüm var bakalım ne söyleyecek🙏🏻 Şuan bel ve sırt ağrılarım oldukça fazla inşallah süreci en hayırlı şekilde tamamlarız🙏🏻♥️
Damla3301 ozzbsb benim de 29 Dan itibaren korkunç bel ağrısı başladı. Hatta bir gün sırf bu yüzden hastanede yattım. 35-36 ya kadar direnmen lazım diyorum kendime hep
Kediliveikizli Kızlar merhaba, sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi😍 ben de tüp bebek tedavisiyle ikiz gebeyim 16+3 teyim de hareketlerini ne zaman hissettiniz alışverişlerinize ne zaman başladınız sabırsızlık yükleniyor da🥹
Damla3301 Kediliveikizli merhabalar süreciniz çok güzel geçsin inşallah. Bu hareket hissetme durumu kişiden kişiye değişiyor. Ben 20 haftalıkta hissetmiştim kelebek kanadı gibiydi sonra gittikçe güçleniyor. Ben alışverişe 27 haftada başladım. 28 de yıkama ütüleme oda vs yapıldı. 30 da da hastane çantam hazırladık.
Medos123 Damla3301 evet birisi böbrek büyümesinden 10 gün birisi de enfeksiyon kaptı bende 16 gün kaldı kiloları iyiydi. Rahatsızlık durumları olmasaydı en fazla 2 gün kalırlardı
ozzbsb Medos123 öncelıkle geçmiş olsun 🙏🏻 Böbrek büyümesi doğunca mı tespit edildi yoksa hamileliğinizde ultrasonda da var mıydı? Çünkü ultrasonda bebeğimin birinde böbrek büyümesi gördü doktor ama endişelenecek bir durum değil dedi bu nedenle merak ettim🙏🏻
Medos123 ozzbsb doğumdan hemen sonra tespit edildi. Normalde 5 in altında olması gerekiyormuş ama benim bebeğimde 12 çıkmıştı. Küvezden çıktıktan sonra bol bol emzirdim bir hafta sonra kontrole gittiğimizde sonucu 5 çıkmıştı. Çok şükür hepsi geçti gitti şimdi gayet sağlıklılar 😍
Tugcebsky Mlklerim2 olmazmı serklaj sonrası cok kasılmam oldu ama sonlara doğru azaldı sandılarım yada ben hissetmiyordum alştım 🤣 37*3 de planlı olarak sezryan oldum kızlar simdi yanımda 2 minik yatıyor çok şükür çok güzel bir hismiş Allah bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻
Aaabbbsssddff Tugcebsky merhaba ben 20 haftalık ikizlere hamileyim beşik ve bebek arabası konusunda çok kararsızım siz neyi tercih ettiniz
Tugcebsky Aaabbbsssddff ben prego markasını tercih ettim beşikte , bebek arabası yoyko tercih ettim hem kaliteli hem uygun fiyatlı memnununm ikisindende:)
Kediliveikizli Aaabbbsssddff Merhaba biz Prego Pro bebek arabası aldık kanz park yatak da hediye geldi
Aaabbbsssddff Tugcebsky 2 ayrı yatak mı aldınız yoksa yatağı büyük tercih edip ikisi için mi kullanıcaksınız
Kediliveikizli Aaabbbsssddff Daha 17 haftalık gebeyim biraz erken başladık :) iki tane park yatağımız var birini anne yanı olarak diğerini de salonda kullanırız diye düşündük
Tugcebsky Aaabbbsssddff yatağı büyük aldım iyiki de öyle yaptım alt açma kısmıda takılı ikiside yatıyor rhat yatağın birini şuan odamda yanımda kullanıyorum diğerini salonda kullanıyorum tecrübeli annelerin hepsi belli bir aydan sonra bir arada yatamıyorlar dediği için böyle tercih ettim :)) ama kullandkça iyiki diyorum:))