Burnosunn_annesi Serap1trn inşallah canm göz konusu sor seni ben iyi anlarım Rabbim şifamızı en kolay en kısa zamanda versin🤲🏻🤗
Poyraz07 Bende normalde gözlük kullanıyorum ama şuan hamılelıkten sonra bukanık görüyorum bır noktaya odaklanamıyorum fotoğraf çekerken kamerada kı görüntü gıbı oluyor cıft gözüküyor doktora gıdıcem bakalım randevu aldım
Burnosunn_annesi Flowerskaktus valla canm gecmedi doktora düzenli gitmem lazım takip pek geçecek gibi de değil sadece ilerlemesin diye ilac takip gerekli ilk ağrıdığı zaman doktora gittim hafiflemiş ya doktor bana pilot gibi görüyorsun falan dedi bayağı gülmüştü hatta çok iyi bir doktordu Türkiye genelinde iyi bir doktor böyle bir zaman geçti sonra yine Bulanık görmeye başladın ta ki işte ödem oluştu dendi sonra da zaten söylenildi ilac tedavisi vs
Parinas Flowerskaktus 3 aylık bende de iyi çıkmıştı. Açlık tokluk da iyi çıkıyordu ama gebelik şekerim çıkmıştı. Vaktiniz gelince doktor da önerirse yaptırın bence
Flowerskaktus Parinas aaa ilk defa duydum böyle. Çevremdekiler de üç aylık ve açlık tokluk baktırıp karar vermişlerdi önümüzdeki hafta kontrolüm var bi sorayım
Parinas Flowerskaktus belirti verip vermediği önemli bence. Bende bebek önden gidiyordu iriydi. Ondan şüphelenmiştik. Hiç bi belirti yoksa belki öyle normal çıkabilir
Parinas Flowerskaktus 13 kg almıştım. Ama doktorum gebelik şekerinden dolayı böyle olduğunu söyledi. Haklıydı da ikinci doğumumda şekerim çıkmadı +9 kg ile doğum yaptım
Parinas Flowerskaktus 1,5 2 hafta civarında sanırım. Ama tüm değerler değil kilosu öndeydi en çok da. 4 kg doğdu zaten. Diyet yaptığım halde. Diyet olmasaydı 5 doğardı demişti doktor
Hashasbirey Flowerskaktus benim eşimde var goz merkezinde ödem. Yıllardır düzenli kontrol oluyor. Bi ara ilac tedavisi ile gerilemisti. Bir kere de lazer yapildi. Gwnelxe stresli yadamdan meydana geliyor. Bi zararı olmadi şimdiye kadar. Düzenli kontrollerini aksatmiyor. Siz de stres yapmayın doktorun önerilerine uyun yeterli olur umarım
Flowerskaktus Hashasbirey inşallah ama dediğin gibi ilk defa çok stres yaptığım günde ortaya çıktı deprem olmuştu
Hashasbirey Flowerskaktus iyi bir retina doktoruna gidip kontrol altında olmanız, minimum stresle yaşamınıza devam etmenizi öneririm. Deprem gerçeği malesef hepimizi strese sokuyor. Allah hepimizi korusun