Selam bebıs bekleyen anneler ben de elendım cok ta pozitif olmayan hikayeyle geldım ama bebişimi kucağıma alınca gerçekten her seyı unuttum dun sabah nısanımın gelmesiyle sancılarım direkt 5 dk da bır gelmeye basladı sıddetj geldım 2 cm acıklık gorduler ama ne yazıktır gebelıgımın basından berı suyu hep azdı bebegımın ne yaptıysam gecmedı havuc suyu armut bol su soda vs …. nobetcı doktor suyu komple bıtmıs bebegin hayatı tehlikede diyerek sevk edildim burda muayene olunca 4 cm acıklıgım oldugu soylendı . Nişan hala gelıyordu . Nst ye bağlıydım sureklı ama bebegımın kalp atışları cok duzensızdı suyu olmadıgından dolayı. Tuvalet için kalkınca olan suyum bosaldı direkt dogumhaneye alındım 7 cm ulaşmıştım bebeğimle artık tanısacaktım dalgaları nefes alıp vererek karşıladım ve acılmam ilerledi. Sureklı bebegımın kalp atısı dusuyordu hareket etmiyordu ebeler doktorlar basıma toplandı bebegım fetal distress olmustu nabzı cok dusuktu. 7 cm acılmayla acıl sezaryana alındım . Hayırlsıı boyleymıs ben sonuna kadar normal dogum taraftarıydım ama bebegımın hayatını riske atamadı doktorlar acil sezeryan ile 3250 kg 47 cm oglumu saat cuma 2 47 de dunyaya getirdim. Ikı sureci de deneyımledım. Bebegım yanımda ya sezaryen normal olmus gram onemı kalmadı evet 7 cm kadar sancı cekıp sezeryan olmak cok zordu ama ucunda bebegıme kavuşmak vardı. Kotu etkılenmenızı istemem annenelerım benım hikayem de boyleydı . Bebısımı emzırdım ve size yazdım . 🩷🐣