Nazf Aydan95 öncelikle geçmiş olsun ben de 15 sene önce aynı durumu yaşadım sol tüpüm alındı. Benim çok ama çok zor geçmişti çünkü ameliyatta yapılmaması gereken bir hata yapmışlar ben 15 gün hastanede yatmak zorunda kalmıştım. Hiç korkma hemen her ne olursa olsun bu tarz ameliyatlarda normalde 2 hafta içinde iyileşiyor insanlar. Tekrar hamile kalmak istersen de mutlaka rahim filmi falan çektir. Eğer tıkalı ise açılması gerekir yoksa Allah korusun dış gebelik tekrarlanabilir
Aydan95 Nazf cok gecmis olsun sizede. Sonra gebelik oldu mu sizde? Tek tuple? Ayni bende dusunuyorum film cektirmek
Mamiko_2020 Aydan95 rica ederim 💕çok normal şeyler merak etmeyin kolay şeyler yaşanılmıyor maalesef dış gebelik sürecinde 🌸
Nazf Aydan95 Evet şu an 12+6 dayım. Seneler geçti üzerinden bebek sahibi olmak gibi bir düşüncem de yoktu tamamen şansa oldu diyebilirim.
Zezezeze Aydan95 ameliyat sonrası lohusa gibiydim, sürekli kanamam oluyordu, 15-20 gün kadar sürdü. Sonra bitti, düzenli regl olmaya başladım.
Zezezeze Tayfunelif Ocak ayında ameliyat oldum, doktorun demesiyle 6 ay korundum, temmuz ayında hamile kaldım hemen tek tüple, sonradan 4 sene sonra korunmayı bıraktığım gibi tekrar hamileyim, 27 haftalık olduk