aleynaozalpp14 Kızlarrrr bisey sorucam canım bazen meyvesuyu çekiyor ama hazırları zararlı, annem vişnenin kompostosunu yapmıştı şişelere şekeri az şerbet gibi değil ondan içiyorum faydalı olur mu bebişe katkısız
Karuz aleynaozalpp14 bende hep komposto suyu yapıp içtim bağırsakları da çalıştırdı. Canım hep isterdi hazırlardan ama komposto yapardım. Bebişim doğdu 40 günlük oldu markete gidince dönüp bakasım gelmiyor hazırlara. Demekki yasak olduğu için canım çekiyormuş 😂😂
gunesveguney aleynaozalpp14 olur tabi canım ben hiç eve sokmuyorum hazır bir şey. Yazın erik, karadut, vişne atmıştım dondurucuya. Onları çıkartıp tarçın kabuğu karanfil az şeker ile kaynatıp dolaba atıyorum süper oluyor hazırlardan daha sağlıklı bence
Elfelf475 aleynaozalpp14 ben sıfır şekerle yapıyorum hatta şu içemiyordum çünkü. B n 6 senedir evliyim daha kutu meyve suyu bir misafir getirmediği sürece evime almadım. Almıyorum getirenle geri yolladığım bile oldu tanıdıksa 😅 hatta biri limonata getirmiş 3 aydır dolapta oğlum bile artık bunu kim içecek diye sor aya başladı. Çocuk bile içmiyor alıştırdık diye 🤣
Aleyzeee Bence daha mantıklı bazen gün içinde benimde şekerim düşüyor portakal mandalinanın suyunu sıkıp içiyorum 😂