Annekuzusu06666 Bazen öyle ağrım oluyo ki kasıklarımda belimde sanırsın adet olucam her an dün kanda hamilesin ama çok yeni demişti doktor
Smiley87 Annekuzusu06666 en erken hamilelik belirtisi bu zaten. Çok normal. Bebek yerleşiyor, rahim büyüypr . 6. Haftaya kadar çok olur. Özellikle yorulunca çoğalabiliyor dinlenince hafifler. Hayırlı olsun
imcakir Annekuzusu06666 şimdi kaç haftalık olduğunu gördüm ☺️ zaten regl dönemi regl olacak gibi hissediyorsun Benim iki gebeliğim de de öyleydi. Normal diyorlar rahiö geliştiği için Başka posta dediğim gibi benim belim kasığım koparcasına ağrıdığında hatta uyutmayacak kadar gittiğimde çıkmadı normal çıktı 🤲🏻🤲🏻 tabi sen yine kontrol et herkeste aynı olmayabilir 🙏🏻 ama gebelikte normal karşılıyorlar
Emferr Annekuzusu06666 betan kaçtı öğrendiginde bende bugün öğrendim 338 betam doktor muhtemelen yeni olduğunu için düşük dedi
Annekuzusu06666 imcakir cumartesi acile gidicem canım zaten korkuyorum bu ağrılardan arada senin dediğin gibi öyle fazla oluyoki
imcakir Annekuzusu06666 benim ki normal çıktı inş seninde öyledir ama bu arşda bana önlem amaçlı progestan başlatıldı belki sana da yazar
Annekuzusu06666 Emferr benim 30.18 bugün bidaha kan vericem bana öyle ihtimal falan vermedi çok saçma iki güne bir kan ver takip et
R_nrt21 Ben bilmiyordum hamileymişim ama kaşık ağrısı vardı sanki dedim ölüyorum ben ard arda 2-3 hafta aynı ağrıyı çektim adetim 11 gün gecikti kan verdim ve 1075* çıktı çok şükür şu anda sağlıklı bir şekilde 11. Haftama gireceğiz içinizi ferah tutun
Annekuzusu06666 R_nrt21 normalde geçiyor gibi oldu bugün geri geldi ya acaip adet olacakmış gibi ağrım var alt tarafımda batma gibi bi his var