Sazenin Biz de oğlumuza Kerem ismini koyacağız inşallah 🤍 tüm bebişlerimizin sağlıklı uzun ömürleri olsun, adlarıyla yaşasınlar ✨️🌙
mrvozdkao Eşime sevgiliyken kızımız olursa adı Asya olsun diye öylesine söylemiştim hamile kaldığımda da esim unutmamış Asya’dan niye vazgeçtin Asya güzel işte dedi öyle işte 😀
sym0109 mrvozdkao Asya bence de çok güzel hem de sizdeki hikayesi de çok romantikmiş sevgiliyken isim seçmeler falan😌
Kubra-1997 sym0109 bende beraat gecesi kan vericem eğer o gün gebelik haberi alırsam ve erkek olacağını öğrenirsem berkehan ( berat). Kız olursa o gecenin hürmetine ikra (meryem) istiyorum Aşlah nasip ederse dua edin ne olur
sym0109 Kubra-1997 Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bir evlat sahibi olmayı nasip etsin size🙏🏻💕
Glsh97 Bizim de yıllar önce belliydi ismimiz kız olursa Tomris koyacaktık evlendik ve kızımız oldu adini da Tomris İkra koyduk 17 aylık olduk ☺️
Eelliiff1234 sym0109 kızımın adı hazel o kadar cimcime bişey ki daha minicikken bile herkes hayran kalırdı iz bırakarak sevilen kişi demek eski Türkçede cidden iz bırakıyo insanda 🥰 şimdi 2. Kızıma hamileyim 34 haftalığız ne koyucam bilmiyorum 😄 meyra ismine çok sıcağım ama eşim tamam demiyo net olarak bakalım ne koyucaz bilmiyorum 😃 ayla ve alya da var aklımda bakalım 😍
aysegul-2509 sym0109 hep kızım olacak derdim eşime gelmesinide uzun zaman bekledik tedaviler doktorlar falan.tabii adını daha hamile kalmadan koymuştuk adını.4 yaşında minik kuşum Zeynep Liya.şimdi ikinci bekliyoruz nasipse daha cinsiyet belli değil
sym0109 aysegul-2509 annemin en sevdiği kız ismi Zeynep, bana sürekli kızının adını Zeynep koy diyor 😌 Ben de çok severim ama eşimin ailesinde Zeynep çok var o yüzden eledik. Adıyla yaşasın 🧿 Yoldaki yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Yogurtlupilav gezentianne “Dünya” ismi de çok güzel bence.. Çok yakınımda oldığı için koyamıyorum ama beğeniyorum. “Laren” koyabiliriz biz kızımızın adını, başka bir isim sinmedi henüz içime tam olarak. Erkek olsa kararım çok netti “Berk” koyacaktım.
sym0109 Yogurtlupilav benim de etrafımda Larin ve Lavin çok var yoksa kesinle L ile başlayan bu tarz bir isim koymak istiyordum. Kulağa çok dolu ve farklı geliyor bence. Çocuklarımız ismini kendi seçecek diye umuyorum artık bu belirsizlikle zaman geçmiyor😂
Ozge1350 Eşim Narin ismini çok istiyor ben ise sadece Lina özel hastanede doğum yapacaksam Narin Lina😅 devlette yapacaksam sadece Lina🙈😂bakalım hangisi olacak.