sym0109 Talentedmom valla genel olarak Hazel ismi seviliyor ama Dila’yı da beğenenler var eşimi gizlice işliyolar 😂
Bglmmrn sym0109 bir oğlum var ikinciyi düşünüyorumkiz olursa eğer Ceylin bırakmayı düşünüyorum nasipsen😊
Mavi1638- sym0109 son gunlerin tadi baya fena oluyomuş ya 😂🤦🏻♀️ hicbisey yapamiyom ne uzana biliyom ne kalka bebek kasm kasm kasiliyo bisey yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bnguuu_102 Kızımın adı ecrin nur bu bebeğim de kız olsaydı bu isimleri düşünmüştğk fikir olsun Zeynep sare İnci bala Ecmel sare Onun dışında beğendiklerim🌸 Asude Bala Meva Güldane Zühra Oğlım olacak mehmet emir koyucaz 🥰
likapaa53 Ben daha yeni hamileyim ama isimlerimiz belli😍 Erkek olursa Mahir Eren kız olursa Mihra🤭 Sizdede Dila ismini çok beğendim🥰
sym0109 likapaa53 Eren ismine bayılıyorum gerçekten çok güzel seçmişsiniz 😍 bizde de Dila’ya bir yaklaşma var gibi bakalım hayırlısı 😌
sym0109 Pimpirimannesi Her ikisini de ben de eşime teklif ettim ama kendisi fazla modern bulduğu için vazgeçmek zorunda kaldık 🙃 siz sağlıkla büyütün inşallah 🫶🏻🫶🏻
sym0109 Talentedmom evet ya haklısınız isim seçme yetkisi tamamen anneye verilmeli babaların bu kadar karışmasını doğru bulmuyorum 😂🥲