sila_dgngn gamzeozdemirr96 hemen kan vermelisin hayırlısı olsun hakkında inşallah🥹En net kanda çıkar benim de testim silikti
gamzeozdemirr96 sila_dgngn 5 dakikada. Hayali bir çizgi var mı yok mu onu da bilemiyorum, belirli belirsiz. Yok galiba, siz ne diyorsunuz? ☹️
sila_dgngn gamzeozdemirr96 benim reglime 5 gün vardı test yaptığımda silik çizgi çıktı böyle hemen acilde kan verdim kanda da pozitif çıktı
gamzeozdemirr96 sila_dgngn 1 hafta önce kan tahlili verdim beta <5 çıktı. Yeniden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum beklesem mi 4-5 gün acaba
sila_dgngn gamzeozdemirr96 pozitif düşün pozitif olsun beklemek istersen tabi bekleyebilirsin ben çizgiyi gördüğüm için söyledim kalbini ferah tut☺️🙏🏻
gamzeozdemirr96 sila_dgngn teşekkür ederim, inşallah gördüğünüz gibi gerçekten de silik bir çizgi vardır 🥹🙏
Dilaralav gamzeozdemirr96 canım maalesef ben de göremedim ama belki fotoğrafta belli olmuyordur bazen canlıda görünüyor ama fotoğrafta çıkmıyor biliyorum. Sen canlıda görüyorsan yarın ilk idrarla tekrarla. İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻