Rabiaa3404 Seliiiiiiiiin benim 2.gebelik ilki normaldi Buda normal olsun isterim bi aksilik olmasa normal bekliyorum siz?
Kursatsmommy Kyucedal maşallah allah bunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oglusunuzun doğum günüde kutlu olsun 🥰🥰
Yarenn24 38+5 ocakta gelir diyorduk bugün Ocak bitti nazlı kızım gelemedi 🥲🤣 şubatın ilk haftası gelecek inşallah 🌸
Seliiiiiiiiin Rabiaa3404 benimde normal görünüyor dedi doktorum Normal dogumu başlatmak için neler yapiyorsunuz
Rabiaa3404 Seliiiiiiiiin hicbisey yapmıyorum desem🤣her gün yarın egzersiz yaparim diyip erteliyorum sadece hurma yemeye basladim😃
piraye58 Kursatsmommy bende sizinle aynıyım normal doğum bekliyorum 15 Şubat son gösteriyor ama bakalım çok sıkıldım beklemekten 😂
Alp2108ask Kursatsmommy tek olmadığımı bilmek bu haftaya kadar herşey çok güzeldi bu hafta hem ruhsal hem fiziksel bitiğim. Bir yanım hemen kavuşmak isterken bir yanım tam zamanı dolsun öyle kavuşalım diyor. 😟
piraye58 Alp2108ask ya bir de sürekli soruyorlar çevreden ne zaman doğum ne zaman gelecek insan hep strese giriyor
Kursatsmommy Alp2108ask artık erken doğum riskimiz yok geleceği zamanı kendi belirler bize sadece beklemek düşer sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah herşeyin daha güzel olması dileğiyle 💐💐 🥰