Kursatsmommy 36+6 dayım inşallah şubatta doğumum olacak hem heyecanlı hem korku doluyum sizin süreç nasıl 🥰
hanims Kursatsmommy 36+5 deyim 15 şubat için gün aldık. biraz korku biraz endişe heyecan mutluluk hepsi varrrr. korku gelince ilk doğumu ben yapmayacağım sonuçta herkes yapıyor diye kendimi telkin ediyorum😆😆😆
Tesen Kursatsmommy 38+4 oldum ama doktor 10 gün geriden geliyor dedi ☹️10-16 Şubat arası tahmini doğum. Ultrasonda bakarken hafif sancın var dedi. Nst de çıkmadı ama ultrasonda sancı gördü.
Kursatsmommy Seliiiiiiiiin ayy Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sancılarınız başladı mı 😅
Rabiaa3404 Seliiiiiiiiin aynıyız bakalim kim önce doğuracak bir an önce doğsun istiyorum çok yoruldum 😃
Kursatsmommy Yarenkavakkaya balla hamileliğim çok rahat geçti ama bu son haftalar beni çok yordu fiziksel ve mental olarak çok iyi hissetmiyorum ama bebeğime kavusucam diye kendimi sürekli avutuyorum beni ayakta tutan tek şey bu sanırım 🥰🙃
Alp2108ask Kursatsmommy tek olmadığımı bilmek bu haftaya kadar herşey çok güzeldi bu hafta hem ruhsal hem fiziksel bitiğim. Bir yanım hemen kavuşmak isterken bir yanım tam zamanı dolsun öyle kavuşalım diyor. 😟
Kursatsmommy Tesen hiç üzülmeyin cihazlar %100 sonuç vermiyor sağlıklıysa endişe etmeyin son günlerinizin keyfini çıkarın 😊😊
Kursatsmommy Kyucedal aa sonunda aynı olan biri valla durumlar idare eder sizin nasıl gidiyor 😅 ara ara sancılarım oluyor hafiften de kasık ağrım vuruyor ama geçiyor
Kursatsmommy Duyguzun ne güzel korkunuz yok keşke benimde öyle olsa belirtileriniz başlar yavaştan artık az kalmış sizinde ☺️ sağlıkla kucagınıza alın inşallah ☺️
9Busra9 Duyguzun ayy benim 37+1 ama ben şubat başında gelsin istiyorum 40 hafta beklemek istemiyorum 😂😂
Kyucedal Kursatsmommy aynı bugün ama bel ağrısı ile uyandım belden kaşıklara vuran bir ağrı her gün bugün doğacak mıyım diye bekliyorum 😄😄 12 şubata kadar kendisi gelmezse zaten sezeryan olacağım bakalım sizin doğum vakti belli mi
mahirsmom Kursatsmommy bugün tam 38 haftalık olduk nstde çok ufak sancı çıktı hiçbir doğum belirtisi yok 40 haftayı beklemek istemiyorum doğurmak istiyorumm🥹🤭 tabii korku da var ama belirti olmadıkça hiç doğurmayack gibi hissediyorum ya 😄
Edaaaz mahirsmom yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 37ye giricem geçen hafta nstde hafif sancı çıktı ama şimdilik bir belirti yok nst de ufak sancı çıkınca hemen geliyor mu bebek bir kaç hafta geçiyor mu acaba çol stresliyim
burcutoo madreysubebe ben de 39+1 hep ocakta hatta oğlak burcunda doğururum diye düşünüyordum şimdi sağlıkla doğursam şükür diyorum ne zaman gelecek bu bebeler 🙈☺️
Kursatsmommy Kyucedal Cinsiyetiniz ne 😅 ben normal doğum istiyorum sonuna kadar bir aksilik olmazsa bekliyorum işte bugün yarın. bana verilen kâğıtta doğum 15 Şubat gösteriyor ama tabi o geleceği vakti bilir 😅😅