Dilekonur Kızlar merhaba uygulamayı takip ediyordum ama yeni kaydoldum 14+5 günlük olduk 🥰 Yaklaşık 3 haftadır karnım bariz bir şekilde çıktı Çatlak kremi için öneriniz var mı 🌸 Bu gün vazelin sürmeye başladım ama çatlamadan önlem almak istiyorum 💗💙
Flomrhlm Dilekonur lierac önerdi bana doktorum ama düzenli kullanmadım arkadaşım kullandı 20 kilo almasına rağmen hiç çatlağı olmamış fiyatı Trendyol da daha uygun alacak olursan eczanelerde çok pahalı
Yalinn8 Dilekonur lierac kullaniyorum 33 teyim hic catlagim olmadi ki kilo da aldim ama jelden mi yapisal mi bilemem😉
Dilekonur Flomrhlm internetten araştırdım aslında bu markadan çok kişi memnun hatta trendyolda dediğiniz gibi çok uygun diğer sayfalara göre ama şikayetvarda trendyolun böyle ürünlerinin sahte olduğu yazıyordu güvenemedim🙇♀️
Motherscup Ben 22 haftama girdim suana kadar yok cok sukur catlağim kantaron yagi aldim onu suruyorum hem göguslerime hem gobek basen bolgeme tavsiye ederim
Flomrhlm Dilekonur bilemedim ki düzenli kullanmadım ben çatladı heryerim eczane 200 küsür demişti trendyoldan 85 e almıştım fiyat farkı da çok sahte de olabilir bilemedim 🙄
Mervekkurt Ben de 16 haftalığım. Çatlaklar başlamadan önlemimi alayım dedim.doktorum lierac önerdi. Aldım ama çok pahalı.bu gün de bi arkadaşımla görüştüm. Aktardan kakao yağı sabunu kullanmış. Kullanan iki arkadaşı da hiç Doğum yapmamış gibi çatlaksız geçirmiş hamileliğini. Arkadaşım çok düzenli kullanmadım bende çatlak biraz oluştu diyor. Sabun gibi tenine sürünce eriyor. Denemek için aldım kokusu falan da idare eder . Bilmiyorum tabi başka kullanan memnun kalan var mı. İnt den araştırınca çatlak önleyici özelliği yazıyor
Dilekonur Mervekkurt Evet çok pahalı 😬 Kakao yağı sabununu hiç duymadım bende bir araştırayım aktardaysa fiyatı da çok uçuk değildir
[silindi] Mervekkurt bahsettiginiz sabun bu mu https://www.hepsiburada.com/thalia-kakao-yagi-sabunu-pm-HB000000KTJZ
Dilekonur Yalinn8 kaç kilo aldınız 🌸 yapısal diyor bazıları ama bende hiç bilmiyorum annem hiçbirşey kullanmamış baya çatlağı var
Yenianneyimmm Yalinn8 yapısaldır bence ben hiçbirşeyi kullanmadım normalde cildim kurudur hemen çatlarım diye bekledim ama çok şükür şimdiye kadar çatlamadı inşallah bundan sonra da çatlamaz
Ozgecan Ben mustelanın yağını ve palmersin losyonunu kullaniyorum.ikisi de önerilen ve uygun fiyatlı ürünler.Vazelin içerik olarak temiz değil,petrol türevi maddeler içeriyor.Doktorum badem yağı önerdi ama kıldan korktuğum için cesaret edemedim.21. Haftamdayim losyondan çok memnunum.Pompalı şişede kullanimi da kolay oluyor.n11 den aldım.