1prens1prenses_ Prtojn kaçakligi var 35+4 haftalık hamileyim Gün içinde arada oluyordu şişlik Ama iki gündür asla inmiyor hele bu Sabah Tüm vücudum şiş yüzüm gözüm ellerim kollarım Bacaklarım Böyle parmaklarımi bükemiyorum o kadar şiş acı veriyor Ayaklarım basamiyorum sanki yanmış içi kavruluyor Boğazıma kadar sisim Doktoruma gidemiyorum izindeymis 5 Şubat gitcem Bakalım ne haldeyim sizce hamilk için fazla değil mi bu şişlik?
Baby_B 1prens1prenses_ el ayak ve yuzlukte sislik varsa,proteinde cikmis Gebelik zehirlenmesi olabilir mi?Allah korusun Bi acilden sorsaniz iyi olur aslinda Son haftalariniz hem Ben 32+6 dayim henüz sislik yok
Ars2223 1prens1prenses_ benimde sınırdaydı aşırı şişmiştim haftada 2 kez doktor kontrolüm oluyorda Son haftalar artık 38+4 doğurdum eğer kendi doğmasaydı birkaç gün sonra doktorum suni verecekti daha fazla bekletmem diyordu Ve ben doğumdan sonra daha çok şiştim iki hafta sonra falan düzeldim aynı sizin gibiydim ayaklarıma falan basamıyordum çok zor hatta yere falan oturduğumda ayaklarım Baldırların falan patlayacak gibi oluyordu
blackeagle 1prens1prenses_ lütfen beklemeyin derim bı acile falan gidin bende de protein kaçağı çıkmıştı ama hiç ne ödem ne tansiyon problemi yaşadım ona rağmen doktorum çok korkuttu beni ciddi bişey gebelik zehirlenmesi olabilir dikkat et diye sizinki baya ilerlemiş gibi duruyor 5 şubata çok var bu sürede bir gidin derim çok geçmiş olsun🙏🏼
1prens1prenses_ Baby_B En son+2 protein yazıyor tahlilimde Yüzüme de var şişlik böyle gözüm burnum dudağım boğazıma kadar ya kafam kocaman olmuş
1prens1prenses_ iremnur_17 evet tansiyon ilaçm var alfemat kullanıyorum günde 3 kez düzene girdi Şekerde ölçüyorum
iremnur_17 1prens1prenses_ sizi korkutmak istemem ama acile gitmelisiniz 36. Haftada protein kaçağı aynı böyle ödem + yüksek tansiyondan doğuma alındım riske atmayın 5 şubata daha çok var
1prens1prenses_ Baby_B Yüksek değil önce yüksekti ama ilaç tedavisi bu yana normal alfemat kullanıyorum günde 3 kez 250 Gr
1prens1prenses_ blackeagle benim doktorumda çok rahat hiç bişey olmaz korkma demişti ☺️ Ama çok da rahatsız olduğumu anlattım
iremnur_17 1prens1prenses_ siz hemen acile gidin hiç vakit kaybetmeden yada özel takipliyseniz doktorunuzla iletişime geçin yönlendirsin sizi
Mzzz 1prens1prenses_ baya rahatsiniz ama bence bı acile gitseniz iyi olur Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilir bende şişerdim ayaklarım aynı böyle olurdu ama tarif ettiğin kadar değil ayrıca protein kacagida çıkmış çok tehlikeli
Mzzz 1prens1prenses_ sizin doktorunuzda biraz anormalmis sizi korkutmak istemem o yüzden yazmiycam ama Allah korusun tehlikeli bir şey
Smh22 1prens1prenses_ ay dikkat edin benim protein kaçağım yok sadece tansiyonum yükseliyor özellikle hastanede evde daha iyi genelde ona rağmen doktorum haftada 2 çağırıyor asla rahat değil ve her gidişte kan idrar veriyorum 34. Haftadayım başka doktorada gözükün olmadı özellikle perinatoloji ben kadın doğumu bırakmak zorunda kaldım
Yolcu_26 1prens1prenses_ hemen doktora gidin lütfen ben preklemsi geçirdim ayak larım böyle idi kendi doktorunuz olmasın hatta araştırma hastanesinin acil bölümüne gidin telafisi yok ben bebeğimi kayıp ettim kendim de yoğun bakımda kaldım
asenat-63 1prens1prenses_ Allah yükünu hafifletsin 34.teyim ama bu denli şişmedi şişincede sıcaksuda bekletim msj yaptırıyorum sönüyor ama sizin rahatsızlıgınız var doktoru beklemeyin acile bı gözükün her ihtimale karşı ay burdan içimi birktin yemin ederim rabbim şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻❤️