Papatyam2608 Kızlar sonuçlarım nasıl doktora gidene kadar dayanamadım korkuyorum kötü galiba anlayanlar bakabilir mi
Ceku256 Kızlar igg bağışıklık değerini gösteriyor yani daha önce kızamıkçık geçirmişsin ve bağışıklık kazanmışsın. Diğer değerler zaten negatif gözüküyor korkma Papatyam2608
Mrvsmt2502 Papatyam2608 toksoplazma değerlenormal çıkmış . Kırmızı olanda daha önce kızamık geçirip bağışıklık ürettiğinizi gösteriyor korkacak bir durum yok değerleriniz iyi
NoName_ Papatyam2608 benimde 424 çıktı doktorum bir şey demedi kızamık geçirip bağışıklık kazandığınızı gösteriyor
Papatyam2608 sila_dgngn sonuç kötü mü ya toksoplasmaya bakmak için gitmiştik doktorum galiba kızamıgoda bakmış
sila_dgngn Papatyam2608 kötü değil diye biliyorum kızamık zaten herkes çocukken sadece 1 kere geçirir vücudunun bu hastalığa karşı bağışklık kazanmış olduğunu gösteriyor evham yapma diyeceğim ama maalesef bende aynıyım🥹
Papatyam2608 sila_dgngn bende anlamadım sonuçları doktoruma attım 9 da sağlık ocağına gitcem kırmızı alan beni korkuttu intenten baktım önceden kızamık geçirmiş oluyor sorun olmuyormuş inşallah
sila_dgngn Papatyam2608 benim de çoğu kırmızı çıkmış 5 haftalığız doktor randevuma 2 hafta var yüreğim ağzımda geziyorum
Papatyam2608 sila_dgngn ya bende bu kanlara hic bakılmadı ben 20 haftalığım intenten görünce vermek istedim toksoplazma için detaylı ultrosun dekan çok iyi şükür ama şu kanlar kafamı karıştırdı ya 😞😞😞
ballilokmam Benim de birçoğu kırmızıydı doktor bağışıklığın var korkma demişti şimdi bebeğim 5 aylık gayet sağlıklı elhamdülillah 💕
Papatyam2608 ballilokmam maşallah bende 20 haftalık hamileyim bende bu kanlar başta hiç bakılmamış ben baktırmak istedim şu kırmzı alan kafamı karıştırdı anlayan biri yazar inşallah
sila_dgngn Papatyam2608 bende sağlık ocağına Hcg için kan vermeye gittim artışı görünce ona gerek duymadı bunları istedi 6 tüp kan verdim kadın doğuma randevu al ilk muayene için dedi o zamana kadar çıkar sonuçlar uğraşmazsın orda dedi
Papatyam2608 sila_dgngn evet cnm erkek benimde ilk çocuğum ölü doğum oldu bu hamilegiimde tüp bebek tedavisiyle kaldım o yüzden her kan verdiğinde sonuçları kafama takıyorum
Babymomss Dwğerlerin normal kızamıkçık geçirmişsin küçükkendir bağışıklığjn var hatta bu çok güzel bir şey. Toxo ise hiç yakalanmamışsın ve vucudunda da bu virüs yok. Sonuçların temiz🙏🏻🤍