Ftmasanli Merveliss-25 2-3 paket olsun hasta beziniz kanama durumuna göre alırsınız yine sık sık değiştirmeniz de gerekecek ilk günler yoğun olur kanama
Asi_07 Merveliss-25 1 paket aldım bana yeterli geldi ilk birkaç gün yoğun kanamam oldu o zamn kullandım kurtarıcım oldu 16. gün bugün yaklaşık 10 gündür ped kullanıyorum sezaryen doğum yaptım kanamanıza göre alırsınız 1 paketle devam edin yetmediğini düşünürseniz tekrar alabilirsiniz
deletedmom43191 Merveliss-25 ben 2 paket aldım bu dogumum için kışta olduğumuz için depend pek kullanmam büyük ihtimal orkid kullanirim yoğun olmadığı günlerde
1gebeshanim Ben 1 paket sadece depend aldım yeterli dediler. Başkada bişiy almadım. Acaba başka ped vs almak gerekmidir
1gebeshanim 1Aslhn adet görürken kullandığımızmı lohusa pedimi alayım yanına. Valla bugün alışverişe çıkacağım ona göre alayım e bebekten 😊 eksikler bitmiyor bitmiyor. Ama heyecanlı telaşlar
yasemin_ysmn Merveliss-25 tek paket almışım ben. Depend içine normal ped koyuyordum pedi değiştiriyodum sık sık. Dependi günlük değiştiriyodum. Ped yetmiyor tabi ama depend de sık sık değiştirilmiyor.
Newmomdml Merveliss-25 bilmedigim icin soruyorum bu depend veya ped dogumdan sonra sart mi? Veya dogum sekline gore degisir mi? Brn sezeryan düşünüyorum mesela kesin kanama oluyor mu
gunesinanneessi Newmomdml evet oluyor kesin şart sezeryanda bide hareket durumu kısıtlı olduğu için ve kanama ilk günler çok olduğu için en azından bir paket alınması gerekiyor. Hemde çok büyük rahatlık oluyor taşma akma durumu olmuyor
Halide65 gunesinanneessi özel hastahanede hastalar için veriliyor ben o yüzden almamayı düşünüyorum. Aynı değil mi onlar.
ozgese-s 8 gün önce sezeryan oldum canım 1 paket yetti doktor depend den hava almıyor takma artık dedi normal pede geçtim
Rabia_36 ozgese-s evet banada sezeryan dan hemen sonra kullandırmadılar normal ped kullan dediler daha sonra dan depend kullandım
Sydaaslan İlk doğumda kanama çok oluyo ben ılkte ıkıncı pakete gecmıstım ama bitirememıstım dıger doğumlar da çok gerek olmadı ilk günler ıyı sonra kanamaya göre pede gecmıstım ilk gıbı olmuyo kanamalar ped bıle yeter gıbıydı
mcansu Merveliss-25 ilk doğumumda zaten ilk gün hasta bezi taktılar sonrasında depend kullandım 1 paket yetmişti sonra bir paket lohusa pedi ardından normal pede geçmiştim bunda da birer paket aldım hep gerekirse alınır tekrardan zaten diye
minicikanne Merveliss-25 1 paket almıştım hepsini kullanmadım. Dikişim şişmişti gazlı beze pamuk sarıp kullandım bi süre.
Merve_kucuk Merveliss-25 1 paket yeter. Kızım da aldım 10 veya 7 adetti. İçinde ¾ tane kalmıştı mesela. Fazla almayın eliniz de kalmasın.