MerveBasknpek Selam kızlar geçen hafta rahatsızdım boğaz ağrısı vs ama şu 2 gündür o kadar çok öksürüğüm varki ne yapsam geçmedi özellikle gece yatacağım zaman uyutmuyor, artık öksürmekten kasıklarım ağrıyor ne yapabilirim ?
OzgeSelcuk MerveBasknpek siyah turpun içini oy altından ufak bi delik aç oydugun kısma süzme hakiki balı koy o delikten aşağı turpla beraber süzülen suyu iç cnm.( Çay bardağı veya su bardagına koy turpu) Sabah akşam tüketirsen 2 güne hiçbişeyin kalmaz
Bnguuu_102 OzgeSelcuk ben koruna da içmiştim bunu çok işe yarıyor herçekten ama turp muydu çok emin olamadım başka bir şeymiş gibi hatırladım ama 🤔
Cnhavva MerveBasknpek benim oksurugume keciboynuzu ozu iyi geldi hasta olucagimi anladim oksuruk basladi kullandim olmadan atlattim sukur alternatif olarak dene istersen
MerveBasknpek Bnguuu_102 hamileyim 8 haftalık bugün doktora gittim hava dışında bişe kullanmanı önermem dedi hava verdi sadece
Glbhr-Dgn1 Hamileyseniz doktorunuza danışmadan bitkisel hiçbir şey kullanmayın. Doktorlar genelde sadece ıhlamuri onaylıyor. Ama eğer hamile değilseniz. Zeytinyağı limon karabiber biraz Ocak üstünde ısıtın sonra içine bal onu yiyin o çok rahatlatıyor Şimdiden çok geçmiş olsun 🌸
MerveBasknpek Glbhr-Dgn1 evet bende o yüzden çok bişe içmiyorum ama bugün dayanamadım sağlık ocağına gittim sabah bebeğin tam organları oluşma zamanı ilk 12 hafta bişe önermiyoruz sadece hava kullanabilirsin dedi onu yapacağım geceye yakın yaparım ki rahat uyuyayım
arasmoms_ Aynı durumdayım 31 haftalığım ilk başladığında. Beri bebek hareketlerinde de azalma oluştu ciddi derecede hemen doktora gittim doktor yüzü arkaya dönük oyüzden hissetmiyorsun dedi o an evet içim rahatladı ama şuan yine hiç rahat değil deli gibi sürekli doktora gidip baktırmak da istemiyorum be önerirsiniz
MerveBasknpek arasmoms_ çok kaygılanma bence doktorun sorun yok dediyse sık gitmene gerek yok benim daha çok küçük 8 haftalık