Minel16 Kızlar az önce başıma çok kötü bir olay geldi. 15 haftalık hanileyim. Hergün kusmam vardı zaten. Az önce kusarken midemden kan geldi. 1 saat sonra doktor randevum var zaten ama böyle birşey yaşayan var mı aranızda.
Yavrukusum Minel16 ben yaşadım 16 haftalikti tansiyonum yükselmişti o yüzde kusma daha fazla olunca ve sürekli.olunca boğazda tahrişden dolayı olmuş dedi doktorum korkmayın Allahın izniyle.bebekle alakalı bişey yoktur
NaimeYilmaz Minel16 banada oldu ama o kdr kusmaya normal dıe dusundum sonucta ıcımız demırden yapılı degl bı yerı zorlayıp kanatmısızdır
zehracinar Minel16 Bende de oldu doktorum su kaybından olduğunu söyledi serum verdiler iyi oldum bi hafta falan ama şimdi tekrar başladı
Almilam Minel16 bebek büyüdukce damarlar inceliyor canim o yüzdende kanaman oluo ileride burun kanaman fln da olur korkmana gerek yok ama doktora görün istersen kendini daha rahat hissedersin icin rahatlar en azndan
OzlEmrah Minel16 banada oldu hem de bir kere değil hemen hemen hergün doktor normal dedi çok çıkardığım için boğazın tahriş oluyor dedi