fatmakyn Kızlar kızlar canammm kızlar ne zaman hazırlık yaptınız bebeklere doğuma az kaldı 32 haftalıgım hadi gelin hazırlıkları konuşalım 🤰🥰🤲🏻🦋
ozlem6060 fatmakyn 35+0 ım hastane çantam hazır değil , kıyafetler ütülenmedi ve odası yarım yamalak😂😂😂
ikibebisannesii_45 fatmakyn yavaş yavaş başlayın anca bitiyor. Yıkayıp kurutup ütülemek bir haftayı buluyor
fatmakyn ikibebisannesii_45 ay evet haklısınız başlayacağım inşallah alışveriş yapmam gerekiyor öncelikle
Tazeanne74 fatmakyn 11li hastane çıkışı 2 tane beşli takım 3 zıbın çorap 2 tane tulum 15 tane bez kalın battaniye emzik biberon ne olur ne olmaz diye☺️Kendi kıyafetlerim herşeyim hazır sadece çantaya koymadım😅
Larraa 33+4 olduk 30. haftadan itibaren herşeyimiz hazır. İyi ki erken hazırlamışız. Erken doğum riskiyle her an tetikte bekliyorum şu an 🌸
Baby_B fatmakyn 32+6 dayiz Her sey hazir cok sukur Sadece hastane icin isimli cikolatalik kaldi Odasina perdesi ve avizesi kaldi Onlarida 2 haftaya halledicm
Edanursoylu 31 haftalığım hazırlıklar henüz birsey tok ortada ancak 2 haftaya sürmez valizimde alışverişte hallolmus olur
fatmakyn Kolaylıklar diliyorum kızlar işimiz biraz zor ama hal edeceğiz inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
fatmakyn ikibebisannesii_45 cnm hiçbir şey almadım daha canm çok sıkılıyor işler de bitmiyor yprgun ve kaygılı hissediyorum