Lemans Merhaba kızlarrr. Hep 1 hafta ondaydı bugün gittiğimde 1,5 hafta önde dedi doktor . 26+3üm 36 cm 1250 gr olmuşuz.
seyma0661 Lemans 32+0da 1840 gram 44cmdi haftasıyla uyumlu. Haftaya yani 34+3de kontrol var dört gözle bekliyorum 👀👀
Tazeanne74 Lemans 28 haftalıkken 1 200 demişti doktorum salı günü kontrol var bakalım ne kadar olduk ☺️
seyma0661 Lemans bizim de 2 yılın üzerine oldu pcos vardı bende 🥹 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Lemans seyma0661 aynen onun kardeş hastalığı. Çikolata kisti yumurtalıklarda adeno rahım kas yapısında oluşuyor. Rahım kas yapısında gelıstıgı için de ameliyat vs olmuyor riskli . Ama adet zamanı hastanelik oluyordum. 5 gün boyunca sayısız iğne serum.. ah korkubc günlerdi . Hiç geri gelmesin. İnşallah gebelikte gerilemiştir ..
Lemans 1,5 hafta önde gitmesi sanırım kötü bısey değil. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Doktora sordum şekerle ilgisi var mı bu önde gitmenin hayır gelişimi güzel dedi
seyma0661 Lemans ay insallah ya baya zormuş :( bende 2 ayda bir adet oluyordum kiloyu birazcık zor veriyordum vs vs. Ama bazı kistler gebelikten sonra hafifleyebiliyor hatta geçebiliyormuş. Bebişlerimiz şifamız olur insallah
Tazeanne74 seyma0661 tabi bazı kistler tekrarliyor arkdasimdan biliyorum ilk doğumundan önce doktor ilaç tedavi ile kistler adetle düşmüştü sonra 1 ay içinde hamile kaldı. Şuan ikinciye hamile ama hamile kalmadan önce yine kist tedavisi gördü.