Rabia83 Ebrarrr canım benim aklımdasın tabi ki etmez miyim yattığım yerden sürekli hayırlı haber alırsın inşallah diye dua ediyorum
Rabia83 [bilinmeyen] anladım kuzum bakalım şimdi nasılsın nasıl durumlar .. ben Cumartesi olsa da bi an önce görsem ne olup bittiğini diye bekliyorum
Umutlar Ebrarrr inşallah canım. Büyük ihtimal beta hcg belirli düzeyin üstündeyse iki kere bakılır kan sonucuna takip edilir
Askkokuluyavrum Rabia83 Allahım onu sana bağışlasın Rabbim yokluğunu göstermesin dualarım seninle canim Allahım kimseyi evlatları ile sınamasın
Askkokuluyavrum Rabia83 bol bol su iç yat dinlen yemek bile yapma bu aralar dışardan yiyiverin birileri var ise yardımcı olabilecek gelsinler ben tek basimayim bu memlekette Allahım sana yar ve yardımcı olsun Rabbimin duası üzerinde olsun
Rabia83 Askkokuluyavrum ay kıyamam ben sana kuzum ya 😔😔 biz hastaneden çıkar çıkmaz eşimle annemlere yerleştik zaten farklı ilçelerde oturuyorduk sağolsun yemek dışında hiç kalkmıyorum onun sayesinde
Ebrarrr Rabia83 Elhamdülillah canım kanda çıktı hamıle olduğum acele etme küçüktür o yüzden ultrasonda gözükmedi dedı.Allahım en kısa zamanda güzel haberlerını senınde bekliyorum benıde haber et.
Ebrarrr Rabia83 Allahrazı olsun canım sende üzme kendini sende mutlu haber alıcaksın Allah'ın izniyle
Rabia83 [bilinmeyen] ya kıyamam ya bi sürü işin var senin ama 😌 allah yardımcın olsun kuzum dua edicem sana da 🙏🏻🙏🏻
Rabia83 Ebrarrr inşallah kuzum Cumartesi olsun diye bakıyorum öyle .. kanaman durmuş mu canım ilaca devam edecek misin bişry dedi mi dr