Rabia83 5. Haftadayım bu sabah kanama oldu çok afedersiniz günlük pedi tam doldurmadı ama biraz oldu .. dr umu aradım hemen progestan 200 başlattı.. yarın sabah gidicem dr a .. normalde Perşembe günü bakacaktık ama umarım miniğimiz bizle kalır .. lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden de 😔😔😔
Sez Rabia83 vajinadan kullan progestonu sakın ayağa kalkma bol bol dua et sureleri oku inşallah hiç bşi olmaz canım 🤲🏻♥️
Havva123 Rabia83 Allah yardimcin olsun canim benimde 9 haftada olmustu korkma uzan hep dinlen bol bol su ic kendini yorma uzme kendinide geciyor inan dua et rabbime
Rabia83 İnşallah canım tabbim hayırlısını versin inşallah 🙏🏻 Çok üzüldük eşim sakin gibi gözüküyor ama o da içinde yaşar hep .. şimdi sabah olsun diye bekliyoruz bakalım
Rabia83 Sez ağızdan aldım kuzum kıpırdamadan yatıyorum zaten ilaç inanılmaz baş dönmesi ve uyku yapıyor.. inşallah iyi olur okuyoruz sürekli ❤️
Deletedmom541 Sez siz doktoru olmadan nasil diyebiliyorsun altan kullan? walla herkes kendini bi uzaktan doktor goruyo yaa belki doktoru agzidan tavsiye etti seni niye dinlesin
Rabia83 Havva123 o kadar güzel umut oldunuz ki 🙏🏻 Allah hepinizden razı olsun .. rabbim büyük elbet onun dediği olur 😔
_peritozu Canım yat dinlen tuvalet harici kalkma bol bol dua et Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabia83 _peritozu amin canım hiç kalkmadan yatıyorum bakalım .. rabbim cümlemizinkini korusun inşallah 🙏🏻
Kelebegimmm Allah yardımcınız olsun.progeston iyi gelicek ama en az 3 saat kalkmayın doğru uzanın bacaklarınızı dizlerden bükerek kaldırınki akmasın
Rabia83 Kelebegimmm nasıl bi ilaçsa zaten inanılmaz uyku yaptı ya 6 da içtim gözümü anca açabildim . Sürekli yatar pozisyondayım .. yarın olsun da dr görsün iyi şeyler söylesin diye dua ediyorum
Ecesrtozsk Canım korkma stresini azaltmaya bak benimde 6.ve 9.haftamda olmuştu 11.haftaya kadar aynı ilaçtan kullandım vajinadan al muhakkak daha etkili oluyor
Rabia83 Ecesrtozsk dr ağızdan verdi hatta ben de sevindim İnan’ın vajinadan fitil olayı filan çocukluğumdan beri hiç sevmem .. ama verirse mecbur tabi kullanıcam .. yeter ki miniğim iyi olsun 😔
Sez Deletedmom541 bütün doktorlar alttan alınmasının hızlı sonuç gösterdiğini söylediği gibi yan etkilerini azalttığını belirtiyor sağlıkçı olarak bilmem ve söylemem gayet doğal bi durum ✋🏻
Iyikilerim Deletedmom541 aynen alt daha Etkisiz hemen çıkıyor etkisi olmadan doktorunu dinlesin daha iyi tehlikeye göre değişir durum ağız daha etkili dedi doktorum bana
Bestehasan Rabia83 korkma cnn ilklerde benimde kanamam oldu progeatan verdi düşük onlemek icin kullandim bida kanamam olmadi yat dinlen ac kalma bpl su ic bebegine iyi bak takma.kafana cnm biai olmuyo olmaz allahin izniyle
Rabia83 Bestehasan tamam canım .. su içmeye çalışıyorum bol bol . Çok su içebilen biri değilim ama zorluyorum kendimi
Enemel Rabia83 bende senn gbi yaşadım canm bu durumu progestan verdi gece yatmadan önce iç dedi bir kuruyu bitirdim sonra kesti doktor bol su iç demedi bana ama su bebek için faydalı suyun içine limon tarçın elma çilek gbi şeyler at öyle içmeyi dene
songul123 Rabia83 rabbim şifa versin inşallah bebegin seninle kalır yerinden kımıldama lavabo harici kalkma canim
Rabia83 songul123 allah razı olsun inşallah yarın burdan hepinize müjdeli haber vermek nasip olur.. aynen öyle yapıyorum bu arada lavabo dışında asla kalkmıyorum yerimden