Mrsacar Merhaba hanımlar genital bölge pişiği için en hızlı ve etkili yöntem nedir? Daha önce yaşayanınız var mı? İç dudaklara yakın kıl köklerinin bulunduğu noktada pişik oluştu sürtünme kaynaklı olduğunu düşünüyorum iç çamaşırımdan dolayı sentetik bir kumaştı ve kıllar yeni çıkmaya başlıyo en son ağdaya gideli 1 ay felan oldu kaşıntı da var yani zaten kaşıdığım için pldu ve nasıl geçicek bilmiyorum pişik kremi sürsem mi acaba?
seyma0661 Mrsacar ben bebeğime pişik kremi için sudocrem almıştım geçen de afedersiniz sivilce çıkmış genital bölgemde azıcık da pişik tarzı vardı sürdüm anında iyi geldi
halecelik Mrsacar Şahsen ecowell kremi ben kendi pişik olan bölgelerimde de kullanıyorum faydasını gördüm tavsiye ederim bende de engelliyor pişik olmasını
seyma0661 Bide annem kullanmıştı o da biraz kilolu fena pişik olmuştu ona da iyi geldi baya. Bebişimiz doğmadan biz ürünlerini kullanmaya başladık 🤣
Mrsacar seyma0661 pişik önleyici kremler pişiğe iyi gelmez sizin olmak üzeredir o yüzden iyi gelmiştir benim bildiğiniz pişik 2 yaşında kızım var ordan biliyorum 😅 üstelik pişiğe sudocrem sürerseniz yakar kolay çıkan bi kremde değil yağlı bi yapısı var bebişinizde dikkat edin bu konuya sudocremi pişk öncesi kullanın pişik oldupunda da doktorunuzun önereceği pişik kremini kullanmanız daha iyi olur genelde hametan yada madecassol yazıyorlar
seyma0661 Mrsacar valla bilmiyorum yorumları da baya iyi forumda da çok tavsiye eden olmuştu birkaç kez kullandık 😂 yapısı yağlı değil de pudralı gibiydi iç çamaşırda beyaz beyaz pudra lekesi bıraktı. Ama anneminki baya kötüydü ıslak iç çamaşırı giymek zorunda kalmıştı acıdan duramıyordu 2 gün sürdü. Sanırım sudocremi de devamlı kullanmak iyi değilmiş. Diğer kremlerden evde var artık deneme yanılma yöntemiyle ilerlicez 😂
mercanliya Hamile olduğunuz için bebekler için üretilmiş temiz içerikli bir pişik kremini tercih edebilirsiniz, biz Le Natura pişik kremini deneyebilirsiniz, hem temiz içerikli, hem organik hemde prebiyotikli, geçmiş olsun.