Sabinakuzey Ilk bebegimi 6 haftalikken kayb etmisdim ve o zamanda hic bir yerlesme kanamasi ve ya lekenme olmamisti .simdi tekrar 6+3 hamileyim ama lekelenme ve ya yerlesme knamasi yok . Benim gibi olan varmi acaba ? Mide bulantim da yok
Dyg123 Sabinakuzey merhabalar, bende kanama,lekelenme vs. Birşey yaşamadım. Mide bulantım da 6.haftada başlayıp 13 gibi bitti. O değişebiliyor bence. Birşey olmaz Allah’ın izniyle inşallah güzel düşün, dinlen bol bol 🌸
Yalinn8 Sabinakuzey yerlesme kanamasi da lekelenme de yasamadim, 8-16 arasi fena kustum ama herkes kusacak ya da zamanlamari birbirine uyacak die bi durum yok tabii
Caglaaa Sabinakuzey yerleşme kanamam olmadı mide bulantımda olmadı sadece tavuktan tiksinti gelmişti o kadar
Vasfiye Sabinakuzey benim oldu 7 haftalikken kananam doktor igne ve fitil verdi biraz da dinlenince gecti cok şükür simdi de 38 haftalik oğlumu bekliyorum 😄
aytenaslaan kızlar benimde bugün kahverengi renkte bir akıntım geldi çok az kanla birlikte normalmi ?
Fatmadk Çok az lekelenmem oldu ancak 12.haftaya kadar devamlı rahimde kanama alanım vardı fakat içten oldu onlar ..dinlendim bu süreçte progestan kullandım geçti
Sabinakuzey Leyna o bendede var evet ara sira oluyor bide kasik batmasi var baslarda daha coktu simdi azaldi
Elif160 Sabinakuzey benmde olmadı bulantıda hemen baslamaz zaten 6. Haftada faln baslyo kiminin olmuyoda