Masalceylan Kızlar hiç kaşıntım falan yoktu demin bi uyudum kalktım bacaklarım çok fena kaşınıyor kollarımda ayni şekilde neden olur sizde 11. Haftaya giricez uyuz falan olacağını sanmıyorum yoktu çünkü
Edizhr Masalceylan valla bende yeni hamileyim olabiliyor Muş hormonlardan kaynaklı canım normal endişelenecek birseyy Yok ☺️
Hilalaysu Masalceylan yediğim içtiğin şeyden de kaynaklı da olabilir bende çok kaşınıyordum hamileliktem sandım ama meğerse bademe alerjim varmış badem yemeği bıraktım kaşıntım kesildi 🥰 15+2
Tugbasaracaloglu Kaşıntı leke ye dönüşüyor mu dikkat edin eğer böyle bişey varsa kan verin direkmkolestaz tehlikeli hamilelikte
Masalceylan Tugbasaracaloglu bende öyle duymuştum ondan korktum ama daha yeni olduğu için olmaz diye biliyordum son haftalarda oluyormuş genelde diye
Masalceylan Hilalaysu olabilir cnm neye alerjim var yiceklerde pek bilmiyorum güneşe olan alerjimi bitek biliyorum oda zaten çıkınca hapsirtiyor😂
Meltemanneolsun Ben de kasinmaktan uyandım uyuyamiyorum şimdi de karnım özellikle sirtik belim kollarım her yerim kaşınıyor ama kabarıklık falan yok karnım büyüyor ondan diye düşünüyorum bebek yağı sürdüm vazelin sürdüm rahatladı
caglaoztrk Meltemanneolsun sen ne olur ne olmaz karaciğer enzimlerine baktır safra asidine baktır tekrarlarsa bu böyle gece kaşıntıları. İhmale gelmeyecek berbatt bir durum ki daha çok başındasın hamileliğin inşallah her şeyin güzel ilerler
Meltemanneolsun caglaoztrk ben hepsine baktırdım canım bir sorun çıkmadı çok şükür kaşıntı da 3 4 gündür falan var ama benim karnım şişti karın bolgem kaşınıyor özellikle. Tatlı tatlı içten kaşıntı değil tenim kaşınıyor.
Meltemanneolsun caglaoztrk ben hepsine baktırdım canım bir sorun çıkmadı çok şükür kaşıntı da 3 4 gündür falan var ama benim karnım şişti karın bolgem kaşınıyor özellikle. Tatlı tatlı içten kaşıntı değil tenim kaşınıyor.