Liddle_mom Salihaa42 vallaha bende dogru artik yuzume bakasim gelmiyo sivilce lekelenme soluk bir cilt kizim sag olsun aldi beni benden🥰🤍
Gizem1992 Salihaa42 sivilce çıkıyor evet bnce cildim çirkinleşti bebegım erkek neden güzelleşmedim sivilce çıkıyo oğlanda guzellıgı alıyo galiba 😅😬
MihribanErdem Salihaa42 diğer bebeğimde yüzümde ne varsa gitmişti güzellik gerçekten gelmişti kaymak gibiydi yüzüm oğluşum oldu şimdi de tarla gibi oldu çenem boynum sivilcelendi daha cinsiyeti belli değil ama inşallah kızdır burdan umutlandım 😅
Salihaa42 MihribanErdem benim cildim de hep sorunlu zaten hiç eksik olmaz sivilce bari hamilelikte kaymak gibi olaydım 😄
sena0104_ Salihaa42 yüzümü sana bir atsam şok gecirirsin ve iltihapliydi ful akne dolmuştu suratim bi keresinde sokakta bi kadın eşine gosterdi kızın yüzüne bak yazık diye 🥹 şimdi 30 haftalığız oğlan annesi güzelliği yüklendi sivilcem yok. Banada hep kızın olur dediler ama oglusum olcak 🌸😘
Salihaa42 sena0104_ aman ne kadar ayıp dönüp kendi kalbinin fesatligina baksın.saglikla gelsin pasamiz inşallah 🤲🥰
Crkbra İlk gebeligim erkekti cildim bebek gibi olmuştu. Şimdi 7+1 haftalık hamileyim sadece adet olmaya yakın cildimde çıkan sivilceler gibi sivilcelendim. Cinsiyeti merakla bekliyoruz 😊
Salihaa42 Crkbra bende 6-7 haftalıkken başlamıştı sivilcenin artışı. Hayırlısı ne ise onu versin rabbim size sağlıklı bir şekilde inşallah ☺️
Esma006 Salihaa42 alakası yok annem bana hamile iken çok güzelmiş kardeşime de tabiki hala da çok güzel onunla alakası yok
Salihaa42 afra119- doğrudur canım işte hurafeler yani inanmamak lazım. Şuan çenemde 7 sivilce var 3u izle diğerleri iltihaplı biri geçmeden biri çıkıyor mayın tarlası gibi olacam galiba
Masal7778 Benim cildim de çok sivilcelendi mahvolmuştu ergenlikta bile o kadar sivilce çıkmamıştı suratımda oğlum oluyor 🤗