Seyma_yldzz Kardelen_gungor1 yalancı doğum sancılarınız nasıl tam olarak. Ben 32. Haftamdayım sanırım bende de yalancı sancılar ara ara oluyor. Erken daha ama o yüzden sizde belirtileri nasıl merak ettim
Kardelen_gungor1 Seyma_yldzz yalancı doğum sancısını ilk 35 haftaya girdiğimde yaşadım regl ağrısı gibi bi kaç kez oldu aynı gün içinde bi tanesi uzun sürdü en son yere bağdaş kurarak oturdum o biraz rahatlatmıştı
Talentedmom Seyma_yldzz bebek nasıl doğmak istiyorsa öyle geliyor siz normal istersiniz sezeryan olur sezeryan istersiniz normal gelir hiç belli olmaz keyfi ne isterse öyle oluyor 😀
Efsunib Seyma_yldzz çok çok zor oldu Allah kimseye öyle zor doğum nasip etmesin canımı teslim ettim resmen.Öyle canım da tatlo değildir normalde acı eşiğim yüksek ama dayanamadım doğumu olsun dikişi olsun
nisanela Seyma_yldzz evet bende çevremden de hiç kötü doğumları dinlemedim okuduklarımda hep pozitif olanlardı kendimi hep iyi geçicek cok kolay olucak diye olumladım sizde öyle yapın insallah kolay ve sağlıklıca kucağınıza alırsınız 🥰